novembre 2019

28nov09:0014:00IV Jornada Formativa "Experiències singulars en l’atenció a la dependència"

Detalls dels esdeveniments

Dijous 28 de novembre, de 9 a 14 h

La Fundació Santa Eulàlia i Catalònia Fundació Creactiva tornen a escollir l’Auditori de La Farga Congress per celebrar una de les seves jornades de reflexió, en relació a l’atenció a les persones.

La IV Jornada de formació per a professionals pretén presentar els projectes singulars, peculiars i innovadors que diferents entitats estan duent a terme per respondre a necessitats i demandes especifiques de les persones amb dependència:

«L’aportació de la tecnologia en la realització de la persona»

Espai per mostrar com es pot millorar la vida de les persones amb dependència a través de la robòtica, i com, des de la tecnologia, de manera concreta, es pot facilitar la composició i d’interpretació musical tan sols amb la mirada.

«Serveis i programes de caràcter excepcional»

Una taula amb comunicacions sobre projectes que, per la seva naturalesa, són especials, relacionats a l’àmbit jurídic i penitenciari.

«Diferents perspectives. Diferents iniciatives»

Espai per examinar com s’estan plantejant diferents iniciatives ajustades a la diferent realitat que es viu en un entorn rural i en un urbà, incloent-hi una experiència que ens arriba dels Estats Units.

Més informació

Hora

28/11/2019 09:00 - 14:00(GMT+00:00)

Lloc

Auditori de La Farga Congress

c. Girona, 10. 08901 LHospitalet de Llobregat

Scroll al inicio