febrer 2017

25feb(feb 25)17:0026(feb 26)14:00XXX Jornades Commemoratives Dia d'Andalusia a L'Hospitalet

Detalls dels esdeveniments

Nombroses activitats musicals i d’entitats

La Farga Centre d’Activitats torna a ser escenari dels actes principals del Dia d’Andalusia a L’Hospitalet, que enguany arriba a la 30a edició.

Programa d’actes 2017

Dissabte, 25 de febrer
17 h
Actes centrals del Dia d’Andalusia. Festival d’Entitats (1ª part)
Hi participen: Hermandad Nuestra Señora del Rocío de L’Hospitalet (cor rociero), Asociación Cultural Andaluza Marismas del Guadalquivir (cor), Asociación Cultural Andaluza Hijos de Paradas en Catalunya (quadres de ball), Escuela de danza Concha Ruiz (quadres de ball), Asociación Cultural Andaluza de L’Hospitalet (quadres de ball), Centro Recreativo Andaluz Coro Alhambra (cor), Real Cofradía Virgen de la Cabeza (Cor romero), Asociación Cultural Andaluza Hijos de Bedmar en Catalunya (cor), Tertulia Flamenca de L’Hospitalet (quadres de ball), Asociación Cultural Andaluza Marismas del Guadalquivir (quadres de ball).

21:30 h
Festival de Radiolé.

Diumenge, 26 de febrer
09.45 h
Ofrena floral tradicional a l’olivera
A càrrec de la Coral de l’Asociación Cultural Andaluza Casa de Baena en Catalunya, amb la participació de la Colla Jove Castellera de L’Hospitalet i l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts de L’Hospitalet.

10.15 h
Festival d’Entitats (2a part)
Actuació de: Asociación Cultural Andaluza Casa de Baena en Catalunya (coral) i Agrupación Musical Asociación Cultural Andaluza Cofradía 15+1 de L’Hospitalet.

11.00 h
Missa Rociera
Oficiada pel rector Enric Canet
Els cants litúrgics corren a càrrec del cor rociero de la Hermandad Nuestra Señora del Rocío Pastorcillo Divino.

12.30 h
Festival d’Entitats (3a part)
Hi participen: Asociación Cultural Andaluza de L’Hospitalet (quadres de ball), Centro Cultural Andaluz Blas Infante (quadres de ball), Hermandad Nuestra Señora del Rocío Rocieros de Carmona (cor rociero), Hermandad Nuestra Señora del Rocío Pastora Almonteña (quadres de ball).

13.00 h
Degustació del plat típic andalús
Montadito de pringá. Ofert pel Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Hora

25 (Dissabte) 17:00 - 26 (Diumenge) 14:00

Lloc

La Farga Centre d'Activitats

c. Barcelona, 2. 08901 LHospitalet de Llobregat

Scroll al inicio