novembre 2019

20nov08:0017:15Jornada Anual PMI Barcelona ChapterLa Farga Congress Organitzador: PMI Barcelona Chapter

PMI Barcelona Chapter

Detalls dels esdeveniments

Dimecres 20 de novembre

PMI Barcelona Chapter celebra el seu congrés anual a la Sala Polivalent de La Farga Congress.

El Project Management Institute, creat al 1969, és una organització sense ànim de lucre dedicada al progrés de l’estat de l’art en Direcció de Projectes. El PMI està representat en més de 185 països, per més de 270.000 membres en tot el món.

El Capítol de Barcelona, organitzadora d’aquesta jornada, és una entitat privada, que representa el PMI a Catalunya des del Gener del 2004.

Els objectius de PMI són:

  • Desenvolupar y promoure la professió de Director de Projectes.
  • Instaurar el professionalisme de la Direcció de Projectes, mitjançant l’establiment d’estàndards professionals, la certificació de Directors de Projecte i un codi deontològic per a l’exercici de la professió.
  • Convertir-se en un reconegut fòrum de lliure intercanvi d’idees sobre Direcció de Projectes, així com de solucions per a la seva aplicació pràctica en tots els sectors.
  • Definir i difondre els fonaments de la Direcció de Projectes, així com el desenvolupament d’un cos de coneixement i un centre d’experiències que permeti gestionar els projectes amb èxit.
  • Col·laborar amb universitats i altres institucions de formació per a recolzar un ensenyament apropiat de la Direcció de Projectes.
  • Promoure els contactes amb altres organitzacions relacionades amb la Direcció de Projectes, Empreses i Organitzacions, tant públiques i privades com nacionals i internacionals, amb la fi de promoure la cooperació en matèries d’interès comú.

Més informació: pmi-bcn.org

Hora

(Dimecres) 08:00 - 17:15

Lloc

La Farga Congress

c. Girona, 10. 08901 LHospitalet de Llobregat

Organitzador

X