"Lo Mejor de Aquí y de Allí" Concerts

Una Farga plena a vessar vibra amb “Lo Mejor de Aquí y de Allí”

32 artistes revolucionen l’entusiasta públic

Més de 9.000 persones van vibrar amb el concert de “Lo Mejor de Aquí y de Allí”, festival solidari celebrat aquest divendres a La Farga Centre d’Activitats, organitzat per Cadena Dial.

Públic molt jove, entusiasta i eufòric van veure passar fins a 32 artistes per l’escenari muntat per aquesta ocasió en un recinte ple a vessar, preparat per rebre un dels actes més multitudinaris de la ciutat L’Hospitalet.

La festa, presentada per Cristina Dalmau i Vicente Pardo, catalitzadors sobre l’escenari de la calor i entusiasme d’un públic entregat, va començar amb l’hospitalenc Antonio Orozco amb l’enèrgica “Mírate”. El va seguir Sweet Califòrnia amb “Vuelvo a ser la rara”. Sergio Dalma ens va captivar amb el seu “Imaginando”, tema que forma part del seu últim disc i que va aportar tendresa a una vetllada amanida amb la veu de la jove Maria Parrado, que va donar pas a Carlos Baute amb “Amor i Dolor”.

Cançons de moda

Bromas Aparte, Huecco i la mexicana Paty Cantú amb “Amor, amor, amor”, van agitar el públic al ritme de les seves cançons més conegudes. Els colombians Morat ens van oferir “Como te atreves”. Després, Ana Mena, i l’italià de moda Marco Mengoni, ens va conquistar amb el seu “Invencible”. Faltava l’arribada de Chenoa amb el seu “Tu i Jo” fent vibrar les parets de La Farga.

Fangoria, Critika i Saik, Eva Ruiz, els canaris Efecto Pasillo, Lérica, Kiko i Shara, Maverik, Franco de Vita, envaïen l’escenari per celebrar aquesta gran festa de la música que un any més ha tingut fins solidaris, recaptar fons per a la Setmana de la Solidaritat de L’Hospitalet.

L’esclat de David DeMaría arribava amb “Y si te vas”, per a continuació rebre Rosario i el seu “Gloria a ti”, David Bustamante amb “Como yo te ame”, i Álvaro Soler que va aixecar els ànims amb “Sofia”.

Traca final

El tram final d’aquest festival a La Farga va tenir la presència de Carlos Rivera, emocionant-nos amb “Otras vidas”, després va ser el torn de Maverick i de Franco De Vita. Als pocs minuts Pablo López sortia a l’escenari amb el seu “Tu enemigo”.

Melendi va tornar a La Farga per portar-nos el seu últim single sota el braç “Desde que estamos juntos”. El va seguir Ha*Ash i els romàntics Dmei. La profunda veu d’India Martínez ens va enamorar amb “Todo no es casualidad”. Manuel Carrasco, posava el punt i final a aquesta increïble gala amb “Yo quiero vivir”.

“Lo Mejor de Aquí y Allí” ha estat un èxit d’organització amb més 9.000 persones vibrant a les nostres instal·lacions idònies per celebrar aquest tipus d’esdeveniments multitudinaris.

Concert 'Lo Mejor de Aquí y de Allí'


X