Loquillo Fangoria Farga

Loquillo i Fangoria per Festes de Primavera 2023

Dani Flaco i Nancys Rubias completen el cartell dels dies 21 i 22 d’abril

La Farga de L’Hospitalet serà escenari dels concerts multitudinaris de Festes de Primavera, enguany els dies 21 i 22 d’abril amb grans protagonistes de la música espanyola.

La programació ofereix el millor rock i pop ballable nacional amb dos dels principals referents de l’escena espanyola. Divendres, 21 d’abril, el gran Loquillo torna a La Farga per descarregar el seu repertori estel·lar en el marc de la seva gira actual, que sense embuts rep el nom d’El Rey. Aquesta explícita declaració d’intencions no és gratuïta, doncs el d’El Clot segueix representant com ningú l’esperit lliure i perillós del rock’n’roll, regnant amb una envejable trajectòria farcida d’himnes que formen part de la memòria col·lectiva de diverses generacions.

Obrirà la nit el carismàtic cantautor hospitalenc, Dani Flaco, amb la seva personalíssima proposta d’autor.

Diuen les cròniques de l’època que José María Sanz va arribar a l’epicentre de la Movida Madrileña de la mà d’una de les seves figures clau: Olvido Gara, més coneguda com Alaska.

Dissabte, 22 d’abril, els no menys imprescindibles Fangoria actuaran a La Farga per certificar, un cop més, la seva categoria de clàssics. Les seves emocions a flor de pell, servides sobre rotundes bases electròniques, fan d’Alaska i Nacho Canut mestres indiscutibles de la pista de ball, en una cita amb els seus grans èxits que convé no passar per alt. Tot parafrasejant els seus adorats Ultravox, “dancing with tears in my eyes”.

I per arrodonir una vetllada plena de diversió, les Nancys Rubias de Mario Vaquerizo seran les encarregades d’escalfar l’ambient amb ritme i petardeo d’alta volada.

Venda d’entrades Loquillo i Dani Flaco

Venda d’entrades Fangoria i Nancys Rubias


X