Consell de Ciutat, a La Farga Congress

La sessió extraordinària del Ple del Consell de Ciutat de L’Hospitalet, el màxim òrgan consultiu de participació ciutadana, s’ha celebrat a la Sala Polivalent de La Farga Congress, i ha servit per presentar als seus membres el Pacte de ciutat.

Represa activitat Farga

Represa d’activitats

Aquest dijous, 2 de juliol, es reprenen les activitats públiques a La Farga de L’Hospitalet, amb la celebració de la sessió extraordinària del Plenari del Consell de Ciutat. 

WodRun, novembre

WodRun, ajornat al novembre

Davant la incertesa sobre l’evolució del COVID-19 l’organització de WodRun ha decidit ajornar l’esdeveniment per al proper 22 de novembre de 2020.

Tancament de dependències

En aplicació de les mesures derivades del Decret d’Alarma pel COVID-19, les dependències de La Farga Centre d’Activitats restaran tancades al públic fins a nou avís.

Treballant amb més força

Treballant per tornar amb més força

Els tres salons suspesos per les afectacions de la situació sanitària produïda pel COVID-19, Barcelona Beer Festival, RetroMotor i Expoterraria, ja treballen amb La Farga Centre d’Activitats, per tancar noves dates per poder celebrar aquests esdeveniments.

RetroMotor Farga

RetroMotor, també ajornat

L’organització de Retromotor Barcelona, ​​ha decidit, i després de les indicacions de Govern de la Generalitat que inclou la cancel·lació de tots els esdeveniments amb un aforament de més de 1.000 persones, l’ajornament del saló.

Beer Festival

Cancel·lat el Barcelona Beer Festival

Un cop anunciades, per part del Govern de la Generalitat, les noves mesures de fase de contenció respecte el Coronavirus, us anunciem que el Barcelona Beer Festival no es podrà celebrar aquest cap de setmana. 


X