WodRun, novembre

WodRun, ajornat al novembre

Davant la incertesa sobre l’evolució del COVID-19 l’organització de WodRun ha decidit ajornar l’esdeveniment per al proper 22 de novembre de 2020.

Tancament de dependències

En aplicació de les mesures derivades del Decret d’Alarma pel COVID-19, les dependències de La Farga Centre d’Activitats restaran tancades al públic fins a nou avís.

Treballant amb més força

Treballant per tornar amb més força

Els tres salons suspesos per les afectacions de la situació sanitària produïda pel COVID-19, Barcelona Beer Festival, RetroMotor i Expoterraria, ja treballen amb La Farga Centre d’Activitats, per tancar noves dates per poder celebrar aquests esdeveniments.

RetroMotor Farga

RetroMotor, també ajornat

L’organització de Retromotor Barcelona, ​​ha decidit, i després de les indicacions de Govern de la Generalitat que inclou la cancel·lació de tots els esdeveniments amb un aforament de més de 1.000 persones, l’ajornament del saló.

Beer Festival

Cancel·lat el Barcelona Beer Festival

Un cop anunciades, per part del Govern de la Generalitat, les noves mesures de fase de contenció respecte el Coronavirus, us anunciem que el Barcelona Beer Festival no es podrà celebrar aquest cap de setmana. 

Japan Weekend Farga

Japan Weekend, amb un cartell de luxe

Torna Japan Weekend a La Farga de L’Hospitalet, esdeveniment multitudinari relacionat amb la cultura, anime i manga japonès. Durant el cap de setmana L’Hospitalet serà l’epicentre dels aficionats i fans de Japó.

YoMo

Cancel·lat el YoMo 2020

La decisió de GSMA de cancel·lar el Mobile World Congress 2020 ha obligat a cancel·lar també activitats paral·leles com el YoMo, que s’havia de celebrar a La Farga de L’Hospitalet.


X