Consell de Ciutat, a La Farga Congress

La sessió extraordinària del Ple del Consell de Ciutat de L’Hospitalet, el màxim òrgan consultiu de participació ciutadana, s’ha celebrat a la Sala Polivalent de La Farga Congress, i ha servit per presentar als seus membres el Pacte de ciutat.

Represa activitat Farga

Represa d’activitats

Aquest dijous, 2 de juliol, es reprenen les activitats públiques a La Farga de L’Hospitalet, amb la celebració de la sessió extraordinària del Plenari del Consell de Ciutat. 

WodRun, novembre

WodRun, ajornat al novembre

Davant la incertesa sobre l’evolució del COVID-19 l’organització de WodRun ha decidit ajornar l’esdeveniment per al proper 22 de novembre de 2020.

Tancament de dependències

En aplicació de les mesures derivades del Decret d’Alarma pel COVID-19, les dependències de La Farga Centre d’Activitats restaran tancades al públic fins a nou avís.

Treballant amb més força

Treballant per tornar amb més força

Els tres salons suspesos per les afectacions de la situació sanitària produïda pel COVID-19, Barcelona Beer Festival, RetroMotor i Expoterraria, ja treballen amb La Farga Centre d’Activitats, per tancar noves dates per poder celebrar aquests esdeveniments.

RetroMotor Farga

RetroMotor, també ajornat

L’organització de Retromotor Barcelona, ​​ha decidit, i després de les indicacions de Govern de la Generalitat que inclou la cancel·lació de tots els esdeveniments amb un aforament de més de 1.000 persones, l’ajornament del saló.


X