Almuerzos Exposolidos

Raúl Blanco i Niño Becerra, als “Almuerzos sólidos”

Els “Almuerzos sólidos” són dos dels actes més importants d’Exposólidos, Polusólidos i Expofluidos 2022

Raúl Blanco Díaz, secretari general d’Indústria i PIME del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme del Govern d’Espanya i l’economista Dr. Santiago Niño Becerra són els convidats dels “Almuerzos sólidos 2022”.

Després de l’èxit dels “Almuerzos sólidos 2019”, els Comitès Organitzadors d’Exposólidos, Polusólidos i Expofluidos, han decidit que era positiu organitzar dos “Almuerzos sólidos” a la propera edició de l’esdeveniment (de l’1 al 3 de febrer de 2022 a La Farga de L’Hospitalet i la Fira de Cornellà).

L’objectiu dels “Almuerzos sólidos” és aprofitar el temps de dinar de durant el certamen, ja que normalment a les fires es menja sol, ràpid i malament. Es va decidir que la millor manera de donar valor a l’hora de dinar era organitzar un àpat on els participants poguessin, a més de menjar bé, fer networking i escoltar convidats que generin interès entre els màxims responsables dels principals clients de les empreses expositores. Els dos convidats d’aquest any reuneixen aquest requisit, tant pel seu prestigi com per l’interès que tenen les opinions per a qualsevol empresa industrial espanyola.

Dies 1 i 3 de febrer

El dia 1 de febrer el convidat serà Raúl Blanco Díaz, secretari general d’Indústria i PIME del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme del Govern d’Espanya. Blanco explicarà durant les seves intervencions a “Alumerzos sólidos” quins seran els aspectes més rellevants de les polítiques industrials nacionals i europees que incidiran en les empreses industrials espanyoles l’any 2022.

El segon convidat dels “Almuerzos sólidos, que se celebrarà el dia 3 de febrer, és un dels més prestigiosos i coneguts economistes espanyols, el Dr. Santiago Niño Becerra, que farà als assistents algunes previsions sobre la conjuntura econòmica en general i la industrial en particular a l’any 2022. En un moment d’incertesa pel preu de les matèries primeres i l’energia, els terminis de lliurament i de canvi de model econòmic, conèixer les previsions d’uns dels economistes de més prestigi a Espanya sempre és interessant.