Rozalén Beret Farga

Rozalén i Beret, per Festes de Primavera 2019

Festes de Primavera 2019

La Farga Centre d’Activitats torna a ser escenari dels concerts multitudinaris de les Festes de Primavera.

Pels concerts d’enguany ja tenim els protagonistes: Rozalén i Beret, artistes ben coneguts pel públic, passaran per La Farga divendres, 26, i dissabte, 27, respectivament.

Amb tres discos d’estudi, Rozalén s’ha convertit en un referent de la cançó d’autor espanyola. La seva proposta combina amb gran imaginació ritmes i gèneres diversos. Girasoles s’ha convertit en una de les peces més emblemàtiques de l’artista que demostra que el vessant social de les cançons no va en detriment del ball i la diversió. Rozalén canta sobre històries personals transmeses per la seva àvia i causes que inclouen el feminisme i la memòria històrica, però també l’amor i el desamor. Pujarà a l’escenari de La Farga divendres, 26 d’abril, a les 21.30 hores.

El sevillà Beret ha protagonitzat una de les irrupcions virals més espectaculars de la història de la música, els hits Lo siento y Vuelve acumulen cadascun més de 150 milions de visualitzacions a Youtube, versionades ja per Aitana i Karol G, i amb 3.000 seguidors a Spotify. Amb Ápices, el tercer disc, ha triomfat a l’Amèrica Llatina i l’ha convertit en ídol de milions de joves. La cita amb Beret serà el dissabte, 27 d’abril, a les 21 hores. Aquest concert comptarà amb un artista convidat.

Les entrades per als dos concerts es poden comprar on line als webs d’El Periódico i The Project, també a AtrápaloTicketea i Ticketmaster i a les taquilles de La Farga el mateix dia dels concerts.