Vacunació Setmana Farga

11.604 persones vacunades a La Farga en una setmana

Aquesta setmana finalitza el procés de vacunació de les persones de més de 80 anys i dilluns comença el del grup de 70 a 79 anys 

La Farga ha inoculat la vacuna contra la Covid a 11.604 persones en la setmana que porta com a centre de vacunació intermedi. La Farga Congress, que va substituir el passat 1 d’abril l’Hotel Salut, compta amb vuit boxes de vacunació i amb una capacitat màxima diària de 2.400 dosis. En data 8 d’abril, 40.612 persones de L’Hospitalet han rebut la primera dosi de la vacuna i 14.409, les dues dosis.

A L’Hospitalet, CatSalut preveu finalitzar aquesta setmana el procés d’administració de la primera dosi a les persones de més de 80 anys i dilluns es preveu que es comenci amb el tram de 70 a 79 anys. Primer es citaran les persones de 79 anys i se seguirà en sentit descendent fins a arribar a les de 70 anys. En tots els casos rebran una trucada del seu CAP per concertar cita prèvia i se’ls administrarà la vacuna Pfizer.

Altres punts a la ciutat

A més de La Farga i de l’antic Casal de Can Serra aquesta setmana han funcionat a L’Hospitalet com a nous punts de vacunació el Casal d’Entitats de Collblanc-la Torrassa i els casals de la gent gran Ermita (a Bellvitge), de Ca n’Arús, de Pubilla Casas i de Provençana. Aquests tres darrers casals, Ca n’Arús, Pubilla Casas i Provençana, són també punts de proves PCR Covid. 

L’Ajuntament i CatSalut signaran la setmana propera un conveni de col·laboració pel qual La Farga és un punt de vacunació intermedi, que podria arribar a tenir capacitat per posar més de 5.000 dosis diàries, en el marc de la campanya de vacunació que el Departament de Salut durà a terme entre els mesos d’abril i setembre, sempre que hi hagi prou vacunes. D’entrada, l’Ajuntament avançarà les despeses que generi aquest punt de vacunació (neteja, seguretat, etc.). 

Per a més informació, es pot consultar el web CanalSalut