Creativa Farga 22.100

22.100 visitants passen per Creativa 2017

Bona assistència a La Farga durant els quatre dies

El Saló Creativa ha tancat la 12a edició amb la participació de més de 100 expositors del món de l’oci creatiu de 5 països diferents i l’assistència de 22.100 visitants.

Com a novetats especials d’aquesta edició, ha estat la presència amb força de CreaBrico by Handife, on s’ha pogut gaudir de demostracions, tallers i activitats com gravar cristall, pintura o treball amb fusta. D’aquesta forma el Saló Creativa explora noves tendències al món de l’oci creatiu i s’obre a noves opcions per poder arribar a un públic major i més exigent.

La zona CreativaKids dedicada als nens, s’ha consolidat aquest any al Saló Creativa, com a espai de ludoteca i activitats, que de forma gratuïta i ininterrompuda ha acollit a gran quantitat de nens amb ganes de divertir-se.

Per l’edició d’enguany també ha passat la nedadora de natació sincronitzada Ona Carbonell a l’espai Creativa Live.

Més oferta de tallers

L’oferta de tallers d’aquesta edició ha estat molt bé rebuda amb gran varietat de tècniques i més de 500 hores per impartir-les: home deco, bijuteria, art tèxtil, scrap, cuir, reciclatge, pintura, estampació i molt més de la mà d’experts talleristes com Amarillo Remón; Alquimia Deco; Barricada de Paper; De todo un Poco; EvaPurpurina Manualidades; Jardín Cósmico; PilarinBox; i Santa Pazienzia.

I com ja és tradició als salons Creativa, també va haver-hi lloc per a la solidaritat. En aquesta edició el Saló Creativa 2017, ha comptat amb la presència de KimoKap – Almohadas del Corazón amb la seva acció per ajudar a les persones afectades per càncer. Novasol Spray ha ofert tallers solidaris gratuïts dins de la campanya “Llar Creativa: donant color a l’esperança” en benefici de l’obra social de l’Hospital Sant Joan de Déu amb l’objectiu de dotar de mobles i objectes les seus socials que la fundació té a Espanya.

A més de tenir la visita en el seu stand de Homeless Entrepreneurs, ONG dedicada a oferir l’oportunitat que gent sense sostre puguin tornar al món laboral. I l’ONG NouPops va reclutar una enorme quantitat de visitants per al seu exèrcit solidari, sense parar de teixir popets per als nens nounats. També hi va haver-hi un espai dedicat a la campanya d’Stop Accidents i la seva acció per conscienciar als més petits per inculcar una conducció responsable.


X