61.000 visitants Kaliu Park

61.000 visitants en els primers dies del Kaliu Park

Fins el 8 de gener, diversió a La Farga

La Farga Centre d’Activitats ja ha rebut 61.000 visitants en els primers deu dies d’obertura del Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet.

La pista de patinatge sobre gel, el Tobogan Gegant i el Bosc Encantat són les principals atraccions per al públic que cada dia passa pel recinte hospitalenc.

Els organitzadors del Kaliu Park, l’empresa AP-Productions i La Farga de L’Hospitalet esperen superar la xifra dels 224.000 assistents de l’any passat. De fet Antonio Peral, director d’AP-Productions, ha manifestat que “esperem poder arribar als 300.000”.

Per la seva banda, Núria Marín, alcaldessa de L’Hospitalet va donar el tret de sortida al Kaliu Park destacant l’ampliació de l’oferta lúdica, tot manifestant que “pretenem que La Farga es converteixi en un punt de referència per a tots els nens i nenes de L’Hospitalet i de l’entorn metropolità”.

A banda de la pista de patinatge sobre gel i el Tobogan Gegant, el Kaliu Park és un espai ambientat amb motius nadalencs on hi podem trobar des un rocòdrom inflable, un taller de maquillatge, un taller de robòtica a càrrec de l’empresa hospitalenca Nubótica, un arbre màgic que parla i conta contes i un pou dels bons desitjos en el marc d’un bosc encantat, entre d’altres activitats.

Més informació: Kaliu Park obre portes