Muntatge Concert Farga

S’acosta el concert de l’any a La Farga de L’Hospitalet

Amb l’aforament pràcticament ple

La Farga de L’Hospitalet ja es prepara per rebre un dels concerts més multitudinaris dels darrers anys, el que arribarà divendres amb ‘Lo Mejor de Aquí y de Allí’, organitzat per Cadena Dial.

L’espai principal del Centre d’Activitats s’està habilitant per acollir les prop de 10.000 persones que l’organització espera que assisteixin a aquest concert que aplega el bo i millor de la música en espanyol, tant de l’Estat com de Llatinoamèrica.

Una trentena d’artistes internacionals faran que les parets de La Farga ressonin amb força en un dels festivals de més afluència de públic. Els cantants confirmats són Carlos Rivera, Critika y Saik, Ana Mena, Marco Mengoni, Chenoa, Rosario, Franco de Vita, Carlos Baute, DMEI, Eva Ruiz, Lérica, Ha-ash, India Martínez, Antonio Orozco, Manuel Carrasco, Álvaro Soler, Morat, David DeMaría, María Parrado, Huecco, Kiko & Shara, Sergio Dalma, Pablo López, Fangoria, Melendi, Efecto Pasillo, Paty Cantú, Bromas Aparte, Diego Martín, Maverick, Sweet California i David Bustamante.

El concert solidari, que està dins el programa de la Setmana de la Solidaritat de L’Hospitalet, començarà aquest divendres 30 de setembre, a les 19h (obertura de portes a les 17h) i també serà transmès en directe en streaming a través de cadenadial.com.

La venda d’entrades encara es pot fer a través de El Corte Inglés, Ticketmaster i Ticketea.


X