Agència Tributària Farga

L’Agència Tributària de Catalunya obrirà una oficina a La Farga

Situada al porxo del carrer Barcelona

La Farga Centre d’Activitats acollirà a partir del 4 de setembre una oficina de l’Agència Tributària de Catalunya, on fins fa poc hi havia la delegació de L’Hospitalet de la Cambra de Comerç de Barcelona, fruit de l’acord entre l’Ajuntament de L’Hospitalet i la Generalitat.

Aquesta nova oficina els ciutadans podrà realitzar tots els tràmits relacionats amb els impostos que gestiona la Generalitat. En declaracions a Televisió de L’Hospitalet, Lluís Salvadó, secretari d‘Hisenda de la Generalitat, ha manifestat que l’objectiu és “guanyar en proximitat amb el ciutadà perquè ja no haurà d’anar fins a Barcelona, a la Zona Franca, per poder fer tot un seguit de tràmits”.

Els tràmits són tots aquells relacionats amb la gestió de les deduccions autonòmiques de l’IRPF, l’impost d’estades turístiques, el de grans establiments comercials, el de successions i donacions i el de begudes ensucrades, entre d’altres.

L’oficina de l’Agència Tributària de Catalunya, emplaçada a La Farga, serà l’única que no estarà ubicada en una capital del comarca i s’obrirà el proper 4 de setembre.