Exposolidos Farga Hospitalet

Arriba el saló Exposólidos, Polusólidos i Expofluidos, ampliat i millorat

A La Farga Centre d’Activitats i Fira de Cornellà del 10 al 12 de maig

Tot és a punt per a la celebració d’Exposólidos en la seva 10a edició, acompanyat de la tercera edició de Polusólidos i la primera d’Expofluidos.

El Saló de la Tecnologia i el Processament de Sòlids, és la principal fira de sud d’Europa especialitzada en la manipulació i processament de sòlids, materials a granel, pols secs, semi sòlids i separació de sòlids i líquids.

A més, el certamen tindrà una nova edició dels “Almuerzos sólidos”, enguany amb dos protagonistes destacats com Raúl Blanco, secretari general d’Indústria i PYME del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme del Govern d’Espanya (Dimarts 10), i Santiago Niño Becerra, economista i catedràtic d’Estructura Econòmica a la Universitat Ramon Llull de Barcelona (Dijous 12).

Exposólidos (www.exposolidos.com) ha evolucionat cap a un esdeveniment integral que dóna respostes tecnològiques a qualsevol procés industrial de qualsevol sector.

L’objectiu d’aquest ambiciós projecte és oferir als visitants una resposta integral a totes les necessitats tecnològiques en els seus processos industrials, ja sigui en l’ús de sòlids, el de fluids o en el de captar i filtrar qualsevol contaminant que es produeixi durant els processos.

Dos recintes per a un gran saló

Aquesta ampliació de l’oferta ha captat l’interès de les empreses expositores potencials i ja s’ha superat la xifra d’expositors de la darrera edició, incrementant, l’espai ocupat i amb un segon recinte, com el de Fira de Cornellà per satisfer expositors i visitants.

L’èxit de la convocatòria també és motivat per la bona valoració que els expositors que van participar a la darrera edició van realitzar de l’esdeveniment. És una fira industrial on es fan negocis, en què els professionals que la visiten ho fan per exposar les necessitats tecnològiques dels seus processos.

Això explica que EXPOSÓLIDOS, POLUSÓLIDOS i EXPOFLUIDOS sigui considerat pels professionals l’esdeveniment industrial més útil i millor valorat d´Espanya.

En un moment on s’entreveuen a curt termini grans canvis en els processos productius, on termes com: Indústria 5.0., implementació de la robòtica a tots els àmbits de producció, ús del big data a la indústria, emissions zero, ús d’energia neta, productes mediambientalment sostenibles, entre d’altres, han motivat ampliar la capacitat del saló amb els recintes de La Farga de L’Hospitalet i Fira de Cornellà.


X