Magic Farga

Arriba Magic Internacional

34 edicions, per primera vegada a La Farga

La Farga Centre d’Activitats acull, aquest cap de setmana per primera vegada, el Magic Internacional, la fira més important a nivell europeu del sector de la nova espiritualitat i el creixement personal.

En aquesta 34a edició la principal novetat és l’emplaçament ja que per primera vegada aterra a L’Hospitalet, a les instal·lacions de La Farga, amb els seus més de 10.000m2 preparats per acollir aquest esdeveniment internacional.

Marilyn Rossner, Bruno Cardeñosa, Francesc Miralles, Nube de María o Miguel Blanco són alguns dels noms que encapçalen el cartell de conferències d’aquest any. Una edició en què les conferències amplien el seu protagonisme i tindran lloc de forma paral·lela en dues sales durant els tres dies de la fira.

Per la seva banda, el saló monogràfic dedicat al coneixement dels sectors para-científics, de teràpies alternatives, astrològics i esotèrics mantindrà el seu format habitual.

Dins de la fira s’uneixen professionals molt diversos de temàtiques relacionades amb la manifestació de la nova espiritualitat, el benestar personal i la salut (medicina alternativa, ioga, tai-txi, acupuntura o homeopatia), les teràpies alternatives i l’univers emocional (Reiki, Shiatshu , creixement personal, coaching, psicologia, etc.) i el món de l’esoterisme, els coneixements ocults, les arts endevinatòries i els misteris en general (màgia, astrologia, mància, vidents o rituals).

Les masterclass, principal novetat d’aquesta edició

A més, la 34 edició de Magic Internacional acollirà per primera vegada el format de masterclass en petit comitè. Conferenciants de la talla de Diana Dahan, Marilyn Rossner i Sol Ahimsa transmetran els seus coneixements a un centenar d’afortunats que podran estar a prop de les ponents més reconegudes del sector.

Dahan oferirà el seu masterclass ‘El viatge a l’ànima’ el dissabte al matí, a les 11.15 h. Els participants aprendran a escoltar la seva ànima, el seu llenguatge, el seu comportament i a prendre decisions escoltant els seus missatges, aconseguint aconseguir la seva unificació energètica, obertura de camins i finalment el seu creixement espiritual.

A la tarda, la mèdium Marilyn Rossner serà la protagonista de ‘Tècniques d’entrenament de la mediumnitat, descobrir dons de clarividència, clariaudiència i clariesència’, una masterclass a les 16.30 h. En ella ensenyarà a descobrir la pau que dóna la relació amb altres plans i la certesa que els éssers estimats es comuniquen des del més enllà per ajudar.

El diumenge al matí, a les 11.15 h, Sol Ahimsa oferirà la masterclass ‘Esborrar patrons heretats i tall de vincles energètic-kármicos’. La professora ajudarà els participants a identificar tot el que neix del seu interior a través de patrons familiars heretats i els ensenyarà a esborrar aquests patrons i a tallar els vincles energètic-kàrmics que inclouen.

El Màgic Internacional se celebra des de divendres 30 de novembre a partir de les 16 h i fins diumenge 2 de desembre fins les 21 hores.

Tota la informació a Magic Internacional