Barcelona Beer Festival estrena Farga

El Barcelona Beer Festival s’estrena a La Farga

Del 24 al 26 de març, per primer cop a L’Hospitalet

La Farga Centre d’Activitats ja és a punt per obrir les seves portes, per primera vegada, al Barcelona Beer Festival (BBF), la trobada més important de cervesa artesana del sud d’Europa que enguany estrena escenari després d’uns anys a Barcelona.

El Barcelona Beer Festival estrena la ubicació  de La Farga, un espai més ampli on poder creíxer i atraure unes 45.000 persones al llarg dels tres dies de festival. S’hi poden trobar més de 450 marques de cervesa degustacions, xerrades, taules rodones i la segna edició del Barcelona Beer Challenge, un concurs per escollir la millor cervesa artesanal.

En aquest certamen també es pot trobar una selecció de les novetats dels sector, cerveses especials, degustacions, xerrades i concursos. A més aquest cap de setmana, encara hi ha la possibilitat de tastar alguna de les propostes gastronòmiques de la ciutat amb la 4ª edició del Quintotapa L’H, també dins del festival de la cervesa.

Fins diumenge, encara es poden degustar algunes de les diferents propostes gastronòmiques de la quarta edició del Quintotapa L’H als bars i restaurants de la ciutat, amb especial atenció als productes de proximitat. Aquest cap de setmana, a més, es podran degustar propostes basades en el producte del Parc Agrari, amb restauradors de L’Hospitalet i el Baix Llobregat, i un preu de 2,5 i 3 euros.

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat i el Barcelona Beer Festival col·laboren per presentar un Show Cooking el dia 25 de març a les 12 del migdia, amb les millors tapes de la ruta.

Més informació: Miquel Rius, director del BBF: ‘És un repte venir a L’Hospitalet’.