Beer Festival Farga

El Beer Festival arriba més gran

15, 16 i 17 de març

La Farga Centre d’Activitats ja és a punt per rebre a partir de divendres i fins diumenge, el Barcelona Beer Festival, en la seva 8a edició, tercera a L’Hospitalet.

L’edició d’enguany, amb ampliació d’espais al recinte arribant fins els 8.500 m2 de la planta principal, reunirà un 33% més de cerveses que a l’edició anterior amb 646 referències de 314 cerveseres diferents i més de 1.500 professionals del sector de l’artesana d’arreu del món.

El Barcelona Beer Festival (BBF) inclou diverses activitats, des de conferències culturals i gastronòmiques, presentacions de projectes, live-cooking i Meet the Brewer fins a música en directe o activitats familiars.

Com a novetat d’aquesta edició, i amb l’objectiu d’arribar als assistents més entesos i a aquells que s’inicien en la cultura cervesera, els assistents podran realitzar el BBF Discovery, una ruta guiada pel festival amb tast de 3 cerveses inclòs de la mà d’un Beer Informer, que oferirà explicacions detallades sobre els paràmetres bàsics de la degustació de cervesa.

Distribuïdes en 3 sales diferents (Aula projecció, Aula tast i Aula cuina) es faran una sèrie d’activitats dirigides tant als professionals del sector cerveser com a tots aquells que es volen submergir en la cultura cervesera.

Entre el total de cerveses presents al BBF’19 hi ha un equilibri pel que fa a cerveseres nacionals i cerveseres de la resta del món, ja que la filosofia del festival resideix en el coneixement i l’intercanvi, mostrant el que es fa aquí i fora.

Una gran pissarra i els tocs de campana seran els indicadors de l’actualitat dels sortidors.

Més informació. barcelonabeerfestival.com