Beer Festival Farga

Cap de setmana amb el millor festival Beer Festival

Del 16 al 18 de març, a La Farga

La Farga Centre d’Activitats ja ho té tot a punt per obrir divendres el Barcelona Beer Festival (BBF), el festival de cervesa artesana més important del sud d’Europa.

Després de 6 edicions, serà la segona a L’Hospitalet, i una assistència de 32.000 persones i 1.500 professionals acreditats el 2017, el BBF es consolida enguany com a cita anual de referència en el món de la cervesa artesana.

Com a novetat, aquesta edició el festival comptarà amb la presència de la reconeguda cervesera The Alchemist (Vermont, US) que farà una edició especial d’una cervesa de la sèrie Skadoosh (IPAs de reconeixement mundial realitzades per la cervesera creadora de Heady Tooper). També hi haurà col·laboracions amb grans cerveseres i altres festivals (Chambly-Québec, la Brewers Association d’EUA o el Moscow Beer Fest), a més a més de 100 sortidors que al llarg de tres dies serviran al voltant de 500 cerveses diferents, cadascuna seleccionada pel seu sabor únic i la seva història.

Novetats del sector

El Barcelona Beer Festival (BBF) aposta un any més per apropar al públic les darreres tendències i novetats del sector cerveser. Curiositats, rareses i cerveses inèdites fan d’aquesta trobada un paradís pels amants del llúpol però també per aquells que volen descobrir-ne més sobre la cervesa. I és que el festival no vol ser una cita exclusiva per als professionals i els fans sino una activitat amable i divertida apte per a tots els públics, inclòs el públic familiar. Diumenge, els més petits i les seves famílies podran gaudir del concert de la banda Reggae per xics.

A banda dels sortidors, el festival proposa tota una sèrie d’activitats i tallers al voltant del món de la cervesa, amb xerrades, tastets i fins i tot una aula de gastronomia (cuina amb cervesa, maridatges, etc). També hi haurà música en directe i 8 propostes gastronòmiques molt interessants.

Els professionals cervesers també tindran el seu espai al BBF-Pro, que enguany comptarà amb gairebé 40 empreses exposant les darreres novetats, així com una sèrie d’activitats de formació i networking per acollir als més de 1500 professionals que l’organització espera.

A més, el festival acollirà l’entrega dels premis Barcelona Beer Challenge, el concurs per triar la millor cervesa artesana que enguany ha celebrat la seva tercera edició amb 1.000 cerveses participants.

Cervesa artesana

El Barcelona Beer Festival (BBF) va néixer amb l’objectiu principal de posicionar la cervesa artesana com el producte de qualitat que és, amb una presència cada vegada més important al mercat cerveser. Així ho demostra l’Informe de l’Estat de la Cervesa Artesana a Catalunya 2016 que el BBF i el Gremi d’Elaboradors de Cervesa Artesana i Natural (GECAN) van presentar el passat mes de desembre. Segons dades d’aquest informe, el consum de cervesa artesana ocupa ja més d’un 1% del consum total de cervesa a Catalunya, una xifra que mostra una fotografia molt positiva de l’estat del sector cerveser artesanal a Catalunya.

Els horaris seran: divendres i dissabte d’11 h. a 23 h. i diumenge d’11 h. a 23 h.