Taula Sector Farga

A punt el 6è Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya

En diferents espais de La Farga

La Farga Centre d’Activitats i La Farga Congress acullen aquesta setmana el 6è Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya ‘Desigualtats socials, solucions locals’, l’espai de trobada i reflexió de les entitats socials que, enguany, aprofundeix en les relacions entre les Administracions locals i el sector social.

El congrés se celebra els dies 20, 21 i 22 de novembre al Disseny Hub Barcelona (només la inauguració institucional) i a La Farga (conferència inaugural, debats i col·loquis, espai m4social, Social Speakers’ Corner i mostra d’entitats).

El congrés començarà l’endemà de la inauguració institucional, dimecres 21 de novembre, amb la conferència inaugural a les 9:30h. ‘On som?’ és el títol d’aquesta conferència de Lorena Zárate, presidenta de l’Habitat International Coalition, moderada per la periodista Milagros Pérez Oliva. Zárate parlarà sobre el ‘dret a la ciutat’ i el paper de la ciutat com a actor clau en la generació de polítiques de desenvolupament social i la implicació que han de jugar els governs locals i les entitats socials.

A banda dels debats i col·loquis, durant els 2 dies del congrés també es podran conèixer les 84 experiències més innovadores en l’atenció a les persones; gestió i organització de les entitats; educació, formació i inserció laboral; treball en xarxa i serveis a la comunitat, atenció comunitària centrada en la persona, innovació tecnològica, etcètera al Social Speakers’ Corner; descobrir l’espai d’innovació digital de m4social amb conferències i un showroom amb apps, robòtica, realitat virtual i impressió 3D i circuits aplicats en l’àmbit social i conèixer els projectes dels més de 30 expositors de la Mostra d’Entitats.

Programa 6è Congres del Tercer Sector Social de Catalunya.