RetroMotor

Consolidació de Retromotor amb 15.000 visitants

Més de 15.000 visitants

El Saló RetroMotor Barcelona ha vist correspost l’esforç organitzatiu d’aquesta edició de 2019 amb el suport de més de 15.000 aficionats, que han gaudit durant el cap de setmana dels diferents continguts d’aquesta exposició, ja orientada des d’ara a cotxes i motos clàssiques.

Les peticions d’expositors i clubs de molt diversa índole van portar a l’empresa promotora, Eventos del Motor, a ampliar l’antic saló RetroMoto i incloure als vehicles de quatre rodes, donant com a resultat un certamen molt complet i amb un programa divers i de qualitat.

Homenatges a Salvador Cañellas, a OSSA i Eduard Giró, al Mini, la marca Citroën, ja centenària, i el barceloní SEAT 1430, ja que aquest model es va construir i es va presentar a la ciutat comtal, han estat un al·licient per als que han decidit gaudir aquests 3 dies del món del motor clàssic.

A més, diverses iniciatives d’expositors, com l’homenatge de la Federació Catalana de Motociclisme a Manel Fabregat Ferrer amb motiu del 50 Aniversari de la creació, l’any 1969 de la Unitat Moto Alpina, dins de la Companyia Alpina de Creu Roja de Barcelona, o la presentació mitjançant una xerrada de la moto de Dirck-track AJR Bultaco Astro 4T, anticipen que aquesta fira serà de les més dinàmiques en edicions futures.

El director de la mostra, José Enrique Elvira, ha destacat que “el nou certamen RetroMotor Barcelona pretén revitalitzar un sector que semblava decadent en aquesta zona, i aportar frescor al públic general, als aficionats i als clubs”.

Elvira ha manifestat que “el Saló ha completat molt bé les expectatives, ja que ha estat una fira àgil i dinàmica, amb homenatges, presentacions, concentracions i sortejos, on el públic ha pogut venir a gaudir i l’aficionat a cercar accessoris, recanvis, revistes o algun dels models, amb bones peces i de gran qualitat”.