Exposolidos

Creixement d’Exposólidos i Polusólidos

Dos gran salons amb La Farga al complet

Arriba Exposólidos 2019, el gran Saló Internacional de la Tecnologia i el Processament de Sòlids, previst per als dies 12, 13 i 14 de febrer. Aquesta és la 9a edició d’aquest saló bianual, que aplega el sector industrial dedicat a la tecnologia per a la manipulació, el processament i el transport de sòlids, materials a granel, pols secs, semi sòlids i separació líquids-sòlids. Paral·lelament també se celebra Polusólidos, el Saló de Tecnologia per a les Captacions i Filtracions.

Enguany la cita arriba amb una gran novetat: “Dinars sòlids” que tindran com a conferenciants el doctor en enginyeria industrial i exministre, Joan Majó (dimecres 13 de febrer) i el doctor en economia i dret, José María Gay de Liébana (dijous 14 de febrer).

Els dos certàmens, de caràcter internacional, els organitza Profei S.L., que des del primer dia ha confiat en La Farga Centre d’Activitats com espai idoni per aquest esdeveniment.

EXPOSÓLIDOS, Saló de la Tecnologia i Processament de Sòlids, és la principal fira del sud d’Europa especialitzada en la manipulació i processament de sòlids, semi sòlids i separació de sòlids i líquids, celebra la seva novena edició, els dies 12, 13 i 14 de febrer a La Farga Centre d’Activitats,  seu del certamen des de la seva primera edició.

A Exposólidos es presentaran les últimes novetats en equips, sistemes, serveis i productes auxiliars per tal de donar la millor resposta tecnològica a la gestió dels sòlids.

S’estima que el visitaran més de 5700 professionals de 20 països, sobretot espanyols, portuguesos, francesos, italians, del Magrib i Llatinoamèrica.

Els professionals que van a analitzar l’oferta exposada a Exposólidos, són considerats visitants de “qualitat” perquè més del 90% dels 5500 professionals que van assistir a la darrera edició de l’esdeveniment van declarar que ho van fer perquè buscaven solucions tecnològiques a necessitats específiques en la gestió de sòlids.

L’oferta de les empreses expositores d’Exposólidos es dirigeix ​​a tots aquells sectors que gestionen pols secs i materials a granel, com són: Agroalimentari, Agrícola, Alimentació, Vernissos, Cautxú i Plàstic, Ceràmica i Vidre, Construcció, Cosmètica, Detergents, Energia, Farmacèutic, Fosa, Grassos, Sabó, Metal·lúrgic, Fusta i Paper, Mineria, Naval/Portuari, Pinsos, Pintures, Químic, entre d’altres.

POLUSÓLIDOS, Saló de la Tecnologia per a la Captació i Filtració, també celebra la seva segona edició a La Farga. És un esdeveniment únic a Europa, especialitzat en sistemes de filtració, sistemes de captació i separació de partícules metàl·liques i no metàl·liques, i sistemes de captació de nano partícules (aerosols, gasos i bafs).

Estem en una època on les lleis mediambientals relacionades amb la indústria són cada vegada més exigents pel que fa a la prohibició de qualsevol tipus de contaminació, tant a nivell nacional com, i sobretot, a nivell europeu. Les empreses que exposen a Polusólidos tenen com a objectiu fer que els llocs de treball dels treballadors de les indústries siguin espais “nets” de contaminació i no perjudiqui la seva salut. Donen solucions tecnològiques a tot tipus de contaminació que es produeixi durant un qualsevol procés de fabricació, manipulació o transport.

Sectors com el ciment, la siderúrgia, la química o l’alimentació necessiten d’empreses que els busquin solucions tecnològiques per captar i filtrar qualsevol contaminant que es generi en els seus processos productius. Per això és tan important que hi hagi un esdeveniment on es presentin sistemes de filtració, de captació, de separació de partícules metàl·liques i no metàl·liques, i fins i tot sistemes de captació de nano partícules (aerosols, gasos i bafs).


X