RetroMoto Farga

Dates i cartell de RetroMoto’18

Tercera edició, a La Farga

El Saló RetroMoto Barcelona 2018 ja té dates per a la seva tercera edició, així com el cartell d’aquest esdeveniment organitzat per Eventos del Motor, i que se celebrarà a La Farga de L’Hospitalet del 9 a l’11 de febrer.

La motocicleta seleccionada com a imatge del certamen per al 2018 és una Brough Superior SS100 de 1928, equipada amb motors V2 de 1.000 cc de la marca JAP.

Aquest model es considera una peça mítica, presentada publicitàriament en la seva època com “El Rolls Royce de les motocicletes”, i valorada com de les millors motos pel que fa a qualitats.

A més la imatge de Lawrence d’Aràbia a lloms d’una, del que hi ha constància fotogràfica al 1925, encara li dóna més importància i misticisme.

Amb aquest icònic model com a emblema del cartell, RetroMoto Barcelona es llança a l’organització del certamen de 2018, del qual s’espera la consolidació de xifres de negoci i d’assistents, atrets pels excel·lents models exhibits en les dues primeres edicions i l’alta participació de clubs.

Cal recordar que aquesta fira monogràfica dedicada a les motos clàssiques i d’època és l’única d’aquest estil en el calendari estatal.

L’homenatge a un pilot de prestigi amb exposició sobre motos i records, una mostra monogràfica d’un model o gamma de motocicletes concreta, l’àrea especial expositiva de neoclàssiques, la zona d’intercanvi de particulars i l’aparcament cobert gratuït seran alguns dels eixos d’aquesta propera edició, que tornarà a utilitzar els 10.000m2 de l’espai principal del Centre d’Activitats.

Edició 2017   Edició 2016