Rotund Exit Farga

Dates per al Barcelona Beer Festival’21

El Barcelona Beer Festival se celebrarà finalment el proper cap de setmana del 17 al 19 de desembre. L’organització ha fixat aquestes dates per a posar en escena l’edició de 2021, un cop la situació sanitària està millorant considerablement.

El BBF, esdeveniment ja clàssic a La Farga Centre d’Activitats, és el punt de trobada d’aficionats i professionals de la cervesa artesana més gran del sud d’Europa.

El Barcelona Beer Festival inclou diverses activitats, des de conferències culturals i gastronòmiques, presentacions de projectes, live-cooking i Meet the Brewer fins a música en directe o activitats familiars.

Hi haurà més de 500 cerveses diferents, amb l’assessorament dels Beer Informers, que s’identificaran amb les armilles grogues i que guiaran al públic assistent per aquest viatge gustatiu.

El Barcelona Beer Festival, que complerià la seva quarta edició a La Farga, també ofereix la possibilitat de participar en un ampli ventall d’activitats programades com ara maridatges, showcookings, trobades amb mestres cervesers o experiments sensorials i tot això amb la cervesa com a centre d’atenció.


X