Barcelona Beer Festival estrena Farga

El Barcelona Beer Festival escull La Farga

Arriba a La Farga, del 24 al 26 de març, el Barcelona Beer Festival

El Barcelona Beer Festival, el festival més important de Cervesa Artesana del sud d’Europa, que reuneix cada any a professionals del sector de la cervesa artesana, canvia d’ubicació i se celebrarà a La Farga Centre d’Activitats.

Els organitzadors han fet un pas endavant en el seu procés de creixement en dimensions, comoditat i professionalització i han escollit les nostres intal·lacions per fer-ho possible, amb un total de 4.500m2 a disposició d’aquest certament internacional.

Un dels motius per escollir La Farga ha estat la visió que el BBF té de L’Hospitalet com ciutat clau per a potenciar el seu Districte Cultural i gastronòmic que convida a creadors i col·lectius que afavoreixen la relació entre creadors, productors i ciutadania. D’altra banda per a l’organització, La Farga s’ha convertit en els darrers anys en un dels centres neuràlgics de diferents activitats culturals d’àmbit metropolità. Recinte utilitzat per a l’organització de fires de diferents sectors lúdics o professionals, i també d’activitats com congressos, jornades de tot tipus i actes multitudinaris.

L’Hospitalet, seu de grans esdeveniments

El BBF’17 es trasllada a L’Hospitalet per celebrar el principal esdeveniment del sector de l’Estat i un dels principals d’Europa que a la passada edició va atreure 30.000 visitants en un cap de setmana i on són presents les millors cerveseres en l’àmbit nacional i internacional.

El Barcelona Beer Festival va tancar la seva cinquena edició igualant les xifres de l’any anterior i ampliant el nombre de cerveses artesanes seleccionades i oferides, sobrepassant les 350. Amb 1.500 acreditacions emeses que van aportar un gran rendiment a les activitats de treball en xarxa testificant el BBF com l’indiscutible punt de trobada de la cervesa artesana del país.

El BBF’17, en la seva 6a edició, ja prepara cerveses especials i exclusives, activitats per a professionals i després de l’èxit de l’any passat, la 2a edició del Barcelona Beer Challenge, un concurs en expansió per triar la millor cervesa artesana.


X