Japan Weekend

El Japan Weekend, a punt per obrir portes

Japó arriba a La Farga

La Farga Centre d’Activitats ja està a punt per a la celebració de l’onzena edició del Japan Weekend, esdeveniment relacionat amb el món de la cultura japonesa.

Durant aquest cap de setmana, més de 10.000m2 de les nostres instal·lacions estaran ocupats pel millor d’aquest sector emergent relacionat amb el món oriental. Gastronomia, manga, videojocs, anime, karaoke o cosplay formen part del tradicional Japan Weekend, cita obligada del calendari anual de La Farga de L’Hospitalet.

En aquesta ocasió l’artista convidat és Hidenori Matsubara, un referent en el món de l’animació, autor del disseny de coneguts personatges d’anime com “Ah! Mi diosa”, “Gankutsuou” o Sakura Wars”. Actualment és director d’animació de pel·lícules de “Evangelion” i “En este rincón del mundo”. Pel que fa als cosplayers convidats destaquen enguany les visites d’Astarohime, Baozi & Hana i LauraNiko & Miyuki Kurame.

Hi haurà més de 200 expositors, comptant també amb diferents entitats i associacions, i la organització espera seguir creixent en nombre de visitants i superar els 20.000 de l’any passat.

El Japan Weekend torna a omplir tot el recinte firal amb activitats per a tots els gustos. Entre els punts forts hi ha concursos de Cosplay, Animesong i Karaoke: el Japan Weekend Cosplay Show, el Tokyo Games Show Cosplay Proyect i el III Japan Weekend Idol Festival, activitat de ball i interpretació únicament per als cosplayers de sèries i videojocs de temàtica idol, que cada dia són més nombrosos. Aquest festival se celebrarà diumenge, 12 de març a les 12:30h, a l’escenari “B” i consistirà en una macro exhibició per a tots aquells i aquelles que vulguin apuntar-se i compleixin els requisits previs.

A banda d’això no faltaran els tallers de dibuix, classes de japonès, concerts, projeccions i una gran diversitat de jocs de taula per a totes les edats.

Així va anar l’edició de 2016: