Japan supera xifres

El Japan Weekend supera xifres

23.000 visitants passen per La Farga

Èxit de públic del saló Japan Weekend celebrat el passat cap de setmana a La Farga Centre d’Activitats, superant de nou les xifres. 23.000 persones han passat pel recinte hospitalenc, un 15% més que l’edició anterior, consolidant encara més aquest esdeveniment com un referent de la cultura japonesa a Catalunya.

El Japan Weekend, que ha celebrat la seva 11a edició, ha permès que els aficionats al manga, anime i cosplay gaudissin d’aquest certamen, tot un clàssic al calendari d’activitats de La Farga.

A més de les darreres novetats en manga i anime, videojocs, tallers, o concursos de karaoke, el Japan Weekend ha comptat amb convidats d’excepció com Hidenori Matsubara, tot un referent en el món de l’animació.

L’organització del Japan s’ha mostrat molt satisfeta d’aquesta edició, pel nivell de l’artista convidat com el dels cosplayers que han passat per L’Hospitalet. Maite Franco, directora del saló, també ha assenyalat a La Farga com a part de l’èxit. “La Farga és un lloc emblemàtic, ja que hem crescut aquí, i per molt anys més”.


X