Públic Farga Primavera Público

El públic vibra en el retorn de la música a La Farga

La Farga Centre d’Activitats ha estat escenari dels concerts de Festes de Primavera, que han comptat amb la presència de Miki Núñez, El Pot Petit i Miguel Poveda. Públic diferent per a cada concert que ha gaudit de la música complint amb les mesures adoptades per fer de La Farga un espai segur.

El cantaor badaloní Miguel Poveda ha posat el punt i final al concerts programats a La Farga, repassant el seu darrer treball discogràfic ‘El tiempo pasa volando’ i altres èxits davant del miler de persones que havien adquirit entrada.

Dissabte al matí ha estat El Pot Petit que ha ofert un espectacle per a tota la família que agrada especialment als més petits per la combinació de titelles, teatre i humor on els components de la companyia mostren molt de ritme per deixar bocabadats a la canalla.

Miki Núñez va obrir divendres els concerts de La Farga amb un públic jove amb moltes ganes de tornar a un concert. El cantant egarenc va interpretar molts dels temes del seu darrer disc Iceberg. També va comptar amb una convidada especial, Sara Roy.

A diferència dels concerts clàssics el públic de La Farga va romandre assegut, en els tres concerts amb 1.000 espectadors cadascun, i seguint el protocol de seguretat sanitari.