Student Awards

Els mSchools Student Awards, de nou a La Farga

Organitzat per Mobile World Capital

La Farga Centre d’Activitats torna a acollir l’mSchools Student Awards, concurs i cerimònia de lliurament de premis que reconeix la tasca realitzada per alumnes i docents durant el curs escolar dins el programa mSchools i les seves diferents iniciatives.

Enguany, mSchools celebra la sisena edició del concurs, dissabte 8 de juny. L’any passat van participar 580 concursants amb més de 118 projectes finalistes.

Els participants poden presentar-se a concurs en les següents modalitats:

App Education

L’objectiu d’aquesta modalitat és desenvolupar projectes d’aplicacions mòbils que ofereixin solucions a problemes reals i que tinguin com a punt de partida els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, 17 reptes relacionats amb el medi ambient, la societat i l’economia que promouen un món més igualitari, digne i sostenible.

Mobile History Map

L’objectiu d’aquesta modalitat és promoure els projectes desenvolupats pels alumnes i compartits a la plataforma digital Mobile History Map, una web i app de georeferenciació que fomenta el treball per projectes i l’aprenentatge-servei mitjançant el desenvolupament de projectes singulars i de qualsevol àmbit curricular relacionats amb el seu entorn més proper (barri, municipi, comarca, etc.)

Scratch Challenge

L’objectiu d’aquesta modalitat és desenvolupar un projecte amb el llenguatge de programació lliure Scratch que ha de basar-se en el repte plantejat per a aquesta edició: “Els invents que ajuden a les persones”.

El reconeixement dels premis mSchools Student Awards està avalat per professionals de l’educació i de les tecnologies mòbils, que avaluaran els projectes i determinaran els equips guanyadors.

La Farga Centre d’Activitats, en la seva totalitat de capacitat, i diferents espais de La Farga Congress com l’Auditori i la Sala Polivalent poden acollir aquest esdeveniment prestigiós entre la comunitat escolar de Catalunya.

Aquí tens tots els projectes finalistes