José E. Elvira: ‘La tercera edició de RetroMoto ha estat de consolidació’

Els organitzadors pensen en una quarta edició

El III Saló RetroMoto Barcelona, que s’ha celebrat aquest cap de setmana passat, s’aferma com a fira de referència del sector de les motos clàssiques amb més de 14.000 persones en els dos dies i mig que ha estat obert.

RetroMoto Barcelona ha tinguts dos actes de referència en aquesta edició, com va ser l’homenatge a l’Escuderia JJ Cobas celebrat divendres, amb la presència de gran part dels familiars dels seus fundadors, Jacinto Moriana i Antonio Cobas, així com de pilots, managers, empresaris i altres professionals.

En aquest homenatge es van lliurar les corresponents plaques d’honor i es va visitar l’estand especial on figuraven diverses de les motos de l’escuderia, encapçalades per la JJ Cobas 125 cc Campiona del Món amb Alex Crivillé.

Un altre dels esdeveniments destacats ha estat la presentació del Moto Clàssic Circuit 2018, que s’ha celebrat dissabte amb la presència de més d’un centenar d’assistents, pilots i integrants d’equips en algunes de les 3 proves organitzades per la Federació Catalana de Motociclisme, com són el Campionat de Catalunya de Velocitat de Clàssiques, la Copa Catalana de Resistència de Clàssiques i les Porsche MotoClassic Sèries.

Bultaco, protagonista

A més, ha estat referències en la fira l’espai monogràfic dedicat aquest any a les Bultaco de carretera, amb presència d’una dotzena de motos, com Bultaco Tralla, 155, Metralla 62, Metralla MK2, Streaker, Metralla GTS, Mercuri o Junior, els estands de diversos clubs, la zona d’aparcament, on s’ha contemplat algunes motos clàssiques de molt interès, o la zona comercial, on els aficionats han pogut adquirir peces i recanvis, a més de regals i records.

El director del certamen, José Enrique Elvira, ha assenyalat que “la tercera edició de RetroMoto Barcelona ha estat de consolidació, amb destacada presència de clubs i una acceptable assistència d’afeccionats, malgrat les dures condicions climàtiques, per la qual cosa esperem que en successives cites la fira vagi guanyant en nombre d’expositors i en assistència de públic”.

Ha estat en definitiva un pas positiu més d’una mostra que és pionera i que ha tingut un bon suport d’aficionats i públic en general, la qual cosa permetrà que l’organització continuï amb aquest saló monogràfic dedicat a la motos clàssiques, preparant ja l’edició de 2019.


X