Escenari de la donació de Bruguer a escoles de L’Hospitalet

La pintura, donada per l’empresa Bruguer, està valorada en 100.000 euros. Més de 80 centres educatius de L’Hospitalet han respost a l’oferiment 

L’espai central de La Farga Centre d’Activitats ha estat escenari de la donació que ha fet l’empresa Bruguer a les escoles de L’Hospitalet de pintura a l’aigua, valorada en 100.000 euros, apta per a manualitats infantils.

Un camió de grans dimensions ha transportat fins al recinte de La Farga els 24 palets amb 18.000 envasos de pintura, i més de 80 centres han respost a l’oferiment.

Es tracta de pintura a l’aigua (Chalk Paint), de diferents colors, no tòxica, fàcil de netejar, apta per a infants i que es pot aplicar en diferents superfícies per realitzar manualitats. L’Ajuntament ha recepcionat la donació i ha organitzat l’operatiu per distribuir la pintura. Cada centre o entitat ha recollit entre 50 i 200 envasos (de 175 ml), en funció de les necessitats i del nombre d’alumnes.

La pintura donada per Bruguer està realitzada pel Grup Cooperatiu TEB – Taller Escola Barcelona-, que treballa per aconseguir una vida inclusiva per a les persones amb discapacitat intel·lectual, i per donar suport a les seves famílies.

L’alcaldessa, Núria Marín, i el Marketing Manager de Bruguer, Mateo Palacio, han visitat La Farga aquest divendres durant el lliurament de la pintura a les escoles.

https://twitter.com/Bruguer_/status/1371485589896269826?s=20