febrer 2019

23feb(feb 23)17:0024(feb 24)14:00XXXII Jornades Commemoratives Dia d’Andalusia a L’Hospitalet

Detalls dels esdeveniments

La Farga, principal escenari

La Farga de L’Hospitalet torna ser escenari, un any més, dels principals actes del Dia d’Andalusia a L’Hospitalet que organitza la Federación Coordinadora de Entidades Andaluzas de L’Hospitalet.

Música, festival d’entitats, missa rociera i gastronomia són els trets més característics d’aquesta celebració.

Dissabte, 23 de febrer
17 h.
Festival d’Entitats (1ª part)
Hi participen: Real Cofradía Virgen de la Cabeza en Catalunya (Cor romero), Hermandad Nuestra Señora del Rocío Pastorcillo Divino (Cor rociero), Tertulia Flamenca de L’Hospitalet (quadres de ball), Asociación Cultural Andaluza Casa Fuente Obejuna en Catalunya (quadres de ball), Asociación Cultural Andaluza Marismas del Guadalquivir (quadres de ball), Asociación Cultural Andaluza Hijos de Paradas en Catalunya (quadres de ball), Hermandad Nuestra Señora del Rocío Rocieros de Carmona (Cor rociero), Centro Recreativo Andaluz Coro Alhambra (Cor), Asociación Cultural Andaluza Hijos de Bedmar en Catalunya (Coral), Asociación Cultural Andaluza de L’Hospitalet (quadres de ball), Escuela de Danza Concha Ruíz (quadres de ball) i Hermandad Nuestra Señora del Rocío Pastora Almonteña (quadres de ball).

22:00 h
Gala Festival Radiolé
Demarco Flamenco, Paco Candela, Ecos del Rocío, Rosario Mohedano, Maki, Manu Tenorio, Rebujitos, Alazán, Revolución, Javi Cantero, Somos del Sur, Erika Leiva, Fran Ocaña, Ríos de Gloria y Danilo Gabarri.

Diumenge, 24 de febrer
9.30 h
Festival d’Entitats (2a part)
Hi participen: Asociación Cultural Andaluza Cofradía 15+1 (Agrupació musical), Casa de Baena Asociación Cultural Andaluza en Catalunya (Coral) i Centro Cultural Andaluz Blas Infante (quadres de ball).

11.00 h
Missa Rociera
Oficiada pel rector Enric Canet
Els cants litúrgics corren a càrrec del cor rociero Hermandad Rociera Andaluza de L’Hospitalet.

12.30 h
Ofrena floral tradicional a l’olivera
Interpretación dels himnes a càrrec de la Casa de Baena Asociación Cultural Andaluza en Catalunya (coral) i de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts de L’Hospitalet. Amb la participació: Colla Jove Castellera de L’Hospitalet.

13.00 h
Festival d’Entitats (3a part)
Hi participen: Asociación Cultural Andaluza Hijos de Paradas en Catalunya (quadros de ball), Asociación Cultural Andaluza Marismas del Guadalquivir (quadres de ball), Asociación Cultural Andaluza de L’Hospitalet (quadres de ball) i Centro Cultural Andaluz Blas Infante (quadres de ball).

13.15 h
Degustació del plat típic andalús
Olla de San Antón
Ofert pel Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Consulta el programa del Dia d’Andalusia a L’Hospitalet

Hora

23/02/2019 17:00 - 24/02/2019 14:00(GMT+00:00)

Lloc

La Farga Centre d'Activitats

c. Barcelona, 2. 08901 LHospitalet de Llobregat

Scroll al inicio