Èxit d’Exposólidos i Polusólidos amb 6.000 visitants

El Saló de la Tecnologia i el Processament de Sòlids tanca la seva 9a edició amb més de 6.000 visitants de 28 països

Exposólidos i Polusólidos 2019 tanquen la seva edició més exitosa, amb més de 6.000 visitants de 28 països diferents, sobretot del sud d’Europa (Espanya, Portugal, França i Itàlia).

Un total de 164 expositors directes han presentat les seves últimes novetats en equips, sistemes i serveis i, molts d’ells, han ofert diferents conferències i workshops oberts a tot el públic.

Més de 700 professionals han participat en les activitats d’informació de tots dos esdeveniments, el que demostra la cada vegada major importància de les conferències, presentacions i tallers sobre temes molt específics i de curta durada en els esdeveniments firals dirigits al públic professional.

Èxit dels “Dinars Sòlids”

Cal ressaltar l’encert d’una de les grans novetats d’aquesta edició: els “Dinars Sòlids” amb l’assistència de més de 200 professionals que han expressat la seva satisfacció per haver escoltat i compartit opinions amb el l’exministre Joan Majó i el doctor José Maria Gay de Liébana.

Els expositors ressalten la qualitat dels visitants ja que la gran majoria assisteixen a l’esdeveniment per la seva necessitat tecnològica en la gestió de sòlids i en la captació i filtració. Són professionals que no van a “visitar” sinó que han estat a Exposólidos i Polusólidos a “treballar”.

Una de les imatges habituals és veure a professionals asseguts als estands amb paper i bolígraf a la mà buscant solucions a les necessitats que s’exposen. A més, el volum d’assistència s’ha vist incrementat i s’ha ampliat l’àrea d’influència de l’esdeveniment (un 67% dels més de 6.000 visitants venien de fora de Catalunya).

Segons els propis expositors, l’optimisme empresarial ha millorat a augmentar les inversions per millorar la productivitat. Aquest èxit es demostra en el fet que el 98% dels expositors ha manifestat explícitament el seu interès en exposar a la propera edició.

Exposólidos i Polusólidos s’han convertit en un dels esdeveniments industrials de referència i de més prestigi del sud d’Europa.


X