Star Wars Farga Jornada Solidària

Èxit de públic a la Jornada Solidària de Star Wars

Mira les millors imatges de la jornada

Unes 1.500 persones han participat en la primera Jornada Solidària celebrada per l’associació Star Wars Catalunya, a La Farga de L’Hospitalet.

La jornada ha estat força animada amb la presència dels principals personatges de la saga cinematogràfica, amb els que tothom s’ha pogut fotografiar; exposicions de la feina d’Star Wars Catalunya; activitats per a nens i adults, exposicions d’art, artistes locals…etc. A l’Auditori de La Farga s’ha fet tot tipus de conferències, activitats i xerrades, a més de concursos de dibuixos, coneixements, disfresses, premis i sortejos.

L’organització encara està acabant de fer el recompte (encara es poden fer aportacions) dels diners recaptats que aniran a parar a les organitzacions benèfiques amb les que col·laboren com AFANOC, Mirades que parlen (MEPC2), Projecte Pol, Hospital Sant Joan de Déu i Fundació Vilaveccia.

Star Wars Catalunya és una organització sense ànim de lucre que per primera vegada ha organitzat un esdeveniment de caràcter solidari i que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín.

Àlbum de fotografies Jornada Solidària Star Wars Catalunya

Jornada Solidària Star Wars Catalunya


X