Èxit del Saló del Cinema i les Sèries amb 26.500 visitants

Satisfacció entre el públic assistent

La segona edició del Saló del Cinema i les Sèries 2017 ha tancat aquest diumenge amb un notable increment de visitants situant-se en 26.500 assistents, un 30% més que l’edició anterior.

Els organitzadors del saló, Cinemaworld i La Farga de L’Hospitalet, s’han mostrat molt satisfets de com ha anat l’edició d’enguany, amb una millor acceptació per part del públic visitant, tant de l’afeccionat al cinema i les sèries, de totes les edats, com del públic professional d’aquest sector. En aquest sentit el director del saló, Àlex Murrull creu que “s’han complert les expectatives posades”, afegint que “tenim un gran marge de millora amb el sector professional, com ara el de tecnologia i fotografia”. Per la seva part la directora de La Farga Centre d’Activitats, Elisabeth Burnett, ha assenyalat com a “positiu l’increment qualitatiu del saló, tant dels expositors com de les activitats realitzades”.

Auditori i sales de xerrades, plenes

A banda de l’increment de qualitat dels expositors amb un total de 115, també han tingut una excel·lent acollida les xerrades amb la presència de Javier Olivares, creador del ‘Ministerio del Tiempo’, Kike Maíllo, director d’”Eva i Toro”, el director de cinema Juan Cruz, l’actor Roberto Álamo, guanyador d’un Goya, i Mateo Gil, director de “Proyecto Lázaro”, també guardonat diferents cops amb un Goya. Totes les sales on s’ha celebrat s’han omplert per escoltar aquests protagonistes del moment.

Força seguiment també de la jornada de Taules Rodones, divendres al matí, dedicades aquest any a directors/es, productors/es i efectes especials amb la col·laboració de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya.

Els estands de canals de televisió com COSMO o AXN han registrat força participació així com les diferents exposicions, com per exemple la de SyFy amb materials originals i rèpliques de pel·lícules com Robocop, Blade Runner, V de Vendetta, Regreso al futuro, Freddy Krueger, 300, entre d’altres i l’exposició de Cotxes amb el Gran Torino d’Starsky Hutch, un Dodge Monaco de Blues Brothers, Delorean i un parell d’Aston Martin que apareixen en les mítiques pel·lícules de James Bond com “Alta tensión” i “Quantum of Solace”.

Des de l’organització ja s’està pensant en una tercera edició, amb l’afany de millorar aquest certamen que ja s’ha fet un lloc en el panorama de salons i fires del sector del cinema, les sèries i produccions audiovisuals.