EXPOSÓLIDOS 2017 obre portes a La Farga

Saló Internacional amb més de 15 països presents

La Farga de L’Hospitalet obre aquest dimarts i fins dijous les portes d’EXPOSOLIDOS 2017, Saló de la Tecnologia i Processament de Sòlids, certamen biennal i principal fira del sud d’Europa especialitzada en la manipulació i processament de sòlids, materials a granel, pols secs, semi sòlids i separació de sòlids i líquids.

EXPOSÓLIDOS que arriba a la seva vuitena edició, sempre a L’Hospitalet, és una fira monogràfica i exclusiva per a professionals que busquen solucions efectives a les necessitats tecnològiques sobre la manipulació i el processament de sòlids.

EXPOSÓLIDOS 2017 reuneix més de 150 expositors procedents de més de 15 països, sent la segona fira d’Europa del sector. És un esdeveniment on es presentaran les últimes novetats en equips, sistemes, serveis i productes auxiliars per tal de donar la millor resposta tecnològica al processament de sòlids, semi-sòlids i separació de sòlids i líquids.

Els organitzadors esperen la visita de de 5.000 professionals de 25 països diferents sobretot espanyols, portuguesos, franceses, italians, del Magrib i Llatinoamèrica.

L’oferta d’EXPOSÓLIDOS es dirigeix a diferents sectors: Agrícola, Alimentació, Químic cautxú, Ceràmica i vidre, Construcció, Cosmètica, Detergents, Farmacèutic, Grassos, Sabó, Metal·lúrgic, Fusta i paper, Mineria, Naval / Portuari, Pinsos, Pintures, Vernissos i Reciclatge.

El director de EXPOSÓLIDOS 2017, Juli Simón ha destacat que “Les fires industrials han ser alguna cosa més que un mostrari de tecnologia i serveis”. És en aquest, sentit que el Comitè Organitzador de EXPOSÓLIDOS 2017 “aposta decididament per la informació, la formació i el networking organitzant Jornades Tècniques, presentacions de productes i workshops, així com una fira on line”.


X