Kaliu Park Farga

La Farga acollirà el Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal

El nou espai d’oci familiar, amb diferents atraccions per a tots els públics, s’instal·la a La Farga del 2 de desembre al 8 de gener

La Farga de L’Hospitalet i AP Productions, amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet, impulsen el nou Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet, tot un seguit d’activitats lúdiques, infantils i esportives amb els 8.500 m2 de tot el recinte hospitalenc ocupats d’oci, diversió i entreteniment per a tots els públics.

Kaliu Park ens proposa un indret on el joc ens permetrà crear un espai de relació entre mares/pares, filles i fills, únic i extraordinari en què es potencia la comunicació, s’enforteixen els llaços de relació i es descobreixen sentiments i emocions. L’espai estarà ambientat amb música i efectes de llum per tal de crear sensacions i experiències en el decurs de l’estada.

A Kaliu Park trobarem des d’un rocòdrom inflable, karts ecològics, taller de maquillatge, taller de robòtica, un arbre màgic que parla i explica contes, un pou dels bons desitjos en un suggeridor Bosc encantat, el Món de joc, entre moltes altres activitats, per convertir La Farga en un espai amb caràcter i dinàmiques pròpies durant el període nadalenc.

La Pista de Gel, la més gran superfície d’arreu d’Europa, amb un espectacular Tobogan de Gel complementen l’oferta d’activitats lúdiques previstes

La Pista de Gel serà una de les grans atraccions del Kaliu Park. Aquesta instal·lació és una de les més emblemàtiques pistes de patinatge sobre gel urbanes d’Europa, consolidada i celebrada instal·lació d’oci familiar, que dinamitza el Nadal a la ciutat. Amb la pista de patinatge sobre gel de 1.600 m2 (amb 300m2 de pista infantil amb monitors especialitzats) tampoc no hi faltaran espectacles o fascinants exhibicions de patinatge artístic.

L’espai, que també acull l’espectacular tobogan de gel per adults, joves i infants arriba enguany als 50 metres de longitud i 16 d’amplada.

D’altra banda al Kaliu Park, els nens i les nenes podran veure en persona el Pare Noel del 2 a al 24 de desembre, i el patge reial de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, que des del diumenge dia 25 recollirà les cartes.

L’horari previst de funcionament de la instal·lació serà de les 11 a les 21 hores els dies feiners i fins a les 22 hores les nits de divendres, dissabtes i vigília d’una jornada festiva.

El Kaliu Park és un espai obert i d’accés lliure a tots les activitats, excepte per a la Pista de Gel. Segons la modalitat i el temps que s’esculli, s’estableixen tarifes des dels 5 fins als 12 euros per accedir a la pista de patinatge (inclou el lloguer de patins i casc) i/o el tobogan de gel. Els tiquets es podran adquirir també a www.bargelona.cat.

Durant la jornada inaugural del divendres 2 de desembre (de 16 a 22 hores) s’estableix un preu molt especial de 3 euros per mitja hora de patinatge o tres baixades pel tobogan de gel.

Les comunicacions amb el recinte firal de La Farga de L’Hospitalet són excel·lents amb estacions properes de metro de la línia 1 de Rambla Just Oliveras o de l’Avinguda del Carrilet; l’estació de Renfe de L’Hospitalet; la de L’Hospitalet – avinguda del Carrilet dels FGC, o els autobusos des de Barcelona de la línia L12 (Plaça de Maria Cristina) o la L52 des de la plaça d’Espanya.