García Mompel: “Innova aplega sectors decisius per aportar valor afegit a l’activitat econòmica”

La innovació, el talent i els invents s’apleguen a La Farga

El president de La Farga Gestió d’Equipaments Municipals, José María García Mompel, ha manifestat en l’obertura d’Innova Barcelona, que l’objectiu “és que aquest saló, que aplega sectors decisius per aportar valor afegit a l’activitat econòmica, es consolidi en un lloc com a La Farga”.

García Mompel, que avui ha fet tasques d’alcalde accidental, ha puntualitzat que “quan parlem d’innovació cal tenir en compte els projectes d’empresa, però també les millores dels processos productius i la gestió de les empreses”.

En l’acte d’inauguració d’Innova Barcelona, saló que estarà a La Farga fins dissabte, han participat Florent Godin, CEO grup Conceptum i president d’Innova, qui ha agraït “la col·laboració de la Farga per dur a terme aquest esdeveniment”, Héctor Santcovsky, director de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Manuel Plesa, Cònsol General de Romania a Barcelona, Rocío Ramírez, regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament i consellera de La Farga, Ramon Pons, president PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Manuel Rosillo, president d’AEBALL-UPMBALL, els també consellers de La Farga, Rosa Fiol (directora general de AEBALL-UPMBALL) i Joan Martorell, president de la delegació de L’Hospitalet de la Cambra de Comerç de Barcelona, Baltasar Pozuelo, president de l’Associació d’Empresarial Pedrosa i Manuel Matellán, director del Club de Inventores Españoles, qui ha destacat en declaracions a Televisió de L’Hospitalet que “els inventors i els innovadors necessiten el coneixement, la quota de mercat i la logística de les grans empreses per tirar els seus projectes endavant”.

Els sectors representats en aquesta segona edició d’Innova Barcelona són: Medicina i salut, Indústria i processos industrials, Energia i sostenibilitat, Serveis i turisme i Estil de vida, oci i cultura.

Una altra novetat és la col·laboració de Catalunya Emprèn, F. Iniciativas, BLE, PIMEC, SMART Cat, AEBALL i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Consulta tota l’agenda d’activitats d’Innova Barcelona 2017.


X