Gay de Liébana, present al Saló Innova de La Farga

José María Gay de Liébana, doctor en Economia i Dret, serà un dels participants destacats en les ponències que es duran a terme a Innova, Saló Internacional d’Innovació, Investigació i Noves Tecnologies, que se celebrarà a La Farga Centre d’Activitats del 12 a 14 de maig.

En l’espai Innova Live el professor Gay de Liébana obrirà la ponència inaugural de divendres (9:30h) amb el títol “La innovació, font d’oportunitats”.
Altres experts, catedràtics i científics aniran passant per aquest espai d’Innova Live. La primera ponència del saló, dijous 12 (9:30h), anirà a càrrec de Pedro Rojas, consultor especialista en estratègia digital, i parlarà sobre la “Innovació, xarxes socials i emprenedoria”.

Un altre dels punts d’interès del saló serà l’espai Innova Speech que també ens oferirà una sèrie de ponències en un format més àgil. La primera serà per tractar “L’impacte socioeconòmic dels parcs científics i tecnològics i la funció social que compleixen”, que anirà a càrrec de l’Asociación de Parques Científicos y Tecnológicos de España.

Durant el saló també hi ha programades unes sessions de networking.

Programa de ponències Innova Live
Programa de ponències Innova Speech

Notícies relacionades: “Volem posicionar Catalunya en l’àmbit de la innovació”.