Grans Concerts Festes

Els grans concerts de les Festes passen per La Farga

Elefantes, Leiva i La Oreja de Van Gogh

Tot és a punt a L’Hospitalet per donar el tret de sortida a les Festes de Primavera 2017 i novament La Farga torna a ser un dels seus escenaris principals.

Els grans concerts de les festes passen per les nostres instal·lacions preparades, un any més, per acollir els milers de persones que assisteixen a aquests actes multitudinaris.

L’espai principal de La Farga acull enguany dos concerts, dissabte 22 i diumenge 23 d’abril, amb les actuacions de Leiva, Elefantes i La Oreja de Van Gogh.

Dissabte, 22 d’abril, a les 21 hores, el cantautor madrileny Leiva presentarà els temes del seu darrer disc, ‘Monstruos’, el tercer treball en solitari després de deixar el duet Pereza. Com a teloner actuarà el grup barceloní Elefantes, que també ha tret un nou disc titulat ‘Nueve canciones de amor y una de esperanza’.

La Oreja de Van Gogh és una de les bandes més importants del pop nacional. Ara ha iniciat una gira de presentació del seu nou treball, titulat ‘El planeta imaginario’, un disc amb noves cançons per celebrar 20 anys de carrera musical amb els seus seguidors. La Farga serà l’escenari de presentació, el diumenge 23 d’abril, a partir de les 19 hores.

Les entrades per als dos concerts es poden comprar on line als webs d’El Periódico, The Project, Atrápalo, Ticketea i Ticketmaster i a les taquilles de La Farga el mateix dia dels concerts. El preu de venda anticipada és de 22 euros (més despeses de gestió).