Student Adwards Farga GSMA

GSMA torna a escollir La Farga de L’Hospitalet

Organitzat per Mobile World Capital Barcelona

mSchools celebra el pròxim 9 de juny a La Farga Centre d’Activitats la 5a edició dels Student Awards, un concurs i cerimònia de lliurament de premis que reconeix la tasca realitzada per alumnes i docents durant el curs escolar 2017-2018 dins el programa mSchools i les seves diferents iniciatives.

Els participants es presenten a concurs amb projectes d’App Education, centrats en el disseny d’apps i el desenvolupament de prototips, de Mobile History Map, basats en la creació i georeferenciació de continguts d’interès artístic o històric, i de Scratch Challenge, històries interactives, simulacions, jocs i animacions creats amb el llenguatge de programació lliure Scratch.

El reconeixement dels premis mSchools Student Awards està avalat per professionals de l’educació i de les tecnologies mòbils, que avaluaran els projectes i determinaran els equips guanyadors.

En la seva 4a edició, el concurs va acollir a 4.000 participants i més de 1.100 assistents.

GSMA, disposa a  La Farga Centre d’Activitats de 4.500 m2 i diferents espais de La Farga Congress, como ara l’Auditori i la Sala Polivalent.

Agenda de la jornada
09:30 Registre
10:00 Obertura i benvinguda
10:00 – 12:00
– App Education: Exposició projectes & Pitches
– Mobile History Map: Exposició projectes
– Scratch Challenge: Fase final del repte
– Valoració, vot del Jurat i vot del Públic
12:00 – 12:45 Celebració 5 anys mSchools!
12:45 – 13:50 Lliurament de premis
13:55: Cloenda.


X