Homenatge a la gent gran de L’Hospitalet

Presentat un llibre amb els records vitals de sis avis hospitalencs

Les Fundacions Santa Eulàlia i Sant Roc han tornat a escollir les instal·lacions de La Farga per celebrar un dels seus actes multitudinaris.

Aquest dimecres s’ha celebrat un acte d’homenatge a la gent gran de la ciutat, on també s’ha reconegut la feina de voluntaris i benefactors de les fundacions esmentades.

També s’ha presentat el llibre “L’Hospitalet: una passejada per la seva història”, que recull les vivències de sis avis hospitalencs i la seva mirada respecte dels canvis que ha viscut la ciutat en paral·lel al seu devenir personal.

La Júlia, Jaume, Josep Maria, Josep i les dues Carmen són els protagonistes d’un llibre que recull les seves vivències personals i vitals però que ha volgut ser un homenatge a tota la gent gran de la ciutat per la seva feina per aconseguir que L’Hospitalet sigui una ciutat millor.

El llibre, “L’Hospitalet: una passejada per la seva història”, forma part del programa d’acció social que la Fundació Santa Eulàlia duu a terme cada any.

Actuacions sobre l’entorn que volen fomentar un model de comunitat inclusiva amb la gent gran i posar en valor la seva contribució a la societat.

Els avis que han rebut l’homenatge porten molts anys a la ciutat i han anat agafats de la mà dels canvis que ha sofert la societat alhora que ells evolucionaven al ritme que ho feia L’Hospitalet. Sempre lluitant per tirar endavant uns somnis que permetessin als seus fills i néts trobar-se amb un futur millor.

Durant el 2018, La Fundació Santa Eulàlia i la Fundació Sant Roc han atès més de 1.600 persones en els seus serveis i programes a la gent gran, una xifra que suposa un increment del 16% respecte l’any anterior.

L’acte ha estat presidit per l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín.


X