Impulsem la primera fira virtual

La primera fira virtual, amb col·laboració de La Farga de L’Hospitalet, arriba aquesta setmana amb la celebració de la Fira Virtual Internacional de Tecnologia per al Procés Industrial impulsada per Profei S.L., organitzadora d’EXPOSOLIDOS, POLUSOLIDOS i EXPOFLUIDOS, certamen presencial ajornat per al 2022.  

En aquest esdeveniment virtual, previst per aquest dimecres 10 i dijous 11 de febrer de 2021, han confirmat la seva presència 400 de les principals marques del sector que presentaran més d’un centenar de novetats tecnològiques.

La inauguració de la Fira Virtual Internacional de Tecnologia per al Procés Industrial, a les 9 del matí, anirà a càrrec del Ministre de Ciència i Innovació, Pedro Duque. Els dos dies de certamen tindran l’horari de 9 a 19 hores i cal estar registrat prèviament per poder fer la visita.

El director del saló, Juli Simón, ha manifestat que “La digitalització, el teletreball, les relacions telemàtiques en els negocis s’han introduït en temps rècord a les empreses per les limitacions imposades pel Covid-19, però estan per a quedar-se. Això està motivant una nova forma de comunicar-nos que ha de ser compresa i recollida pels esdeveniments com EXPOSOLIDOS, POLUSOLIDOS i EXPOFLUIDOS, però aquesta manera de comunicar-nos no ha de suprimir, quan no hi hagi riscos per a la salut, la comunicació directa i personal. Per això hem proposat organitzar dos esdeveniments coordinats i integrats en un sol projecte per maximitzar les formes de comunicació en els esdeveniments B2B: un de virtual i un de presencial”.

La Farga de L’Hospitalet forma part del Comitè Organitzador d’EXPOSOLIDOS, POLUSOLIDOS i EXPOFLUIDOS, amb la presència de la directora de La Farga Centre d’Activitats, Elisabeth Burnett.


X