InnBrew Farga cerveser cervecero

InnBrew, convenció professional del món cerveser, al juliol

La Farga Centre d’Activitats acollirà, del 22 al 24 de juliol, l’InnBrew, The Brewers Convention, esdeveniment de caràcter professional que organitza Beer Events, impulsor del Barcelona Beer Festival.  

InnBrew és una convenció exclusivament professional pensat per a satisfer les necessitats de les empreses dedicades al sector cerveser. Sota aquesta nomenclatura s’agrupen totes les accions que es duen a terme desde l’organització, amb la finalitat de maximitzar les oportunitats a tots els professionals assistents i fer que l’experiència InnBrew sigui el més profitosa possible.

Desenvolupat per Beer Events, empresa organitzadora del Barcelona Beer Festival (principal esdeveniment de cervesa artesana), l’InnBrew es consolida com el punt de trobada professional més important del sector dins el país.

L’InnBrew és l’evolució natural del BBFPRO, esdeveniment que després de 6 anys des de la seva aparició i afermat per una clara tendència de creixement constant, aposta per mantenir-se com a esdeveniment professional principal de país i per això crea la seva pròpia identitat, separant-se del Barcelona Beer Festival.

Per a aquesta nova edició l’esdeveniment desenvolupa una graella de conferències en diversos àmbits, aportant formació i creixement empresarial al voltant de 1.500 professionals que es reuneixen per esprémer totes les oportunitats de negoci que s’ofereixen.

Des dels seus inicis, l’evolució de l’esdeveniment cerveser ha estat una tendència de creixement lineal i ha obtingut una resposta molt positiva tant per part de l’expositor com per part de l’assistent.

La Farga Centre d’Activitats ha acollit amb èxit, i constant creixement, les darrers 3 edicions del Barcelona Beer Festival. A banda, de l’InnBrew del mes de juliol, en la propera tardor se celebrarà una nova edició del BBF, després de la cancel·lació de 2020 per la crisi sanitària.

Amb l’InnBrew, el calendari, a La Farga Centre d’Activitats, s’amplia a dos esdeveniments anuals relacionats amb el món de la cervesa artesana.


X