Japan Weekend Farga

Japan Weekend, amb un cartell de luxe

14a edició d’un saló clàssic de La Farga

Torna Japan Weekend a La Farga de L’Hospitalet, esdeveniment multitudinari relacionat amb la cultura, anime i manga japonès. Durant el cap de setmana L’Hospitalet serà l’epicentre dels aficionats i fans de Japó d’arreu de l’Estat.

Com cada any en aquest saló, que aplega més de 25.000 persones en dos dies, una de les activitats amb més èxit és, sens dubte, els concursos de cosplay. És per això que en cada edició es treballa per portar davant del públic assistent els més espectaculars concursos i els millors cosplayers de tot el món.

Dissabte 7 de març, a les 16:00 hores, se celebrarà el Japan Weekend Idol Festival. Diumenge 8, a les 12:00, tindrà lloc el Concurs de Cosplay Infantil. Aquest mateix dia, a les 16:30, es realitzarà el Tòquio Game Xou Cosplay Project, al costat de la Passarel·la Cosplay.

Però això no és tot, entre els cosplayers convidats per a aquesta edició ens visita el nord-americà A Smile and a Song, un cosplayer amb molt talent que arriba a  Europa per primera vegada per conèixer a tots els seus seguidors espanyols. Des de València arriba Ventura Cosplay, un cosplayer que sorprendrà a tots amb la seva capacitat de transformació. També hi assistirà la catalana Mery, representant espanyola del Tòquio Game Xou Cosplay Project 2019.

En aquesta edició també ens visita Lady Beard, actor, cantant i lluitador professional, que de ben segur aixecarà passions entre els seus nombrosos fans.

Japan Weekend és un saló, que ocupa més de 9.000 m2 de La Farga i està organitzat per Jointo Entertainment S.L.

Més informació: Japan Weekend


X