Jornada sobre “L’ètica del quotidià en l’atenció a la dependència”

Dijous 16 de novembre

La Fundació Santa Eulàlia i Catalònia Fundació Creactiva tornen a escollir l’Auditori de La Farga Congress per celebrar una jornada formativa sota el títol “L’ètica del quotidià en l’atenció a la dependència”.

Aquesta jornada està dividida en tres blocs que tenen com a objectiu crear un interessant debat des del punt de vista de reconeguts professionals del sector entorn l’Ètica, respecte a les persones amb dependència. Segons l’organització són molts els inconvenients amb el que aquest col·lectiu es troba en les accions pròpies de la vida quotidiana i sovint no ho tenen fàcil en el seu dia a dia.

La intenció és fer una reflexió sobre el què fa i com ho es fa des d’un punt de vista ètic amb responsabilitat. Hi haurà debat de temes tan transcendents com la forma en la que es duu a terme l’atenció a la persona des de la perspectiva dels principis ètics més enllà dels dictàmens normatius, i com aquest grup de persones es troben amb un conflicte davant les eines ètiques i jurídiques amb les què comptem avui en dia.

Per últim es tractarà un tema d’actualitat com és el final de la vida: els drets que tenim envers el nostre final davant una situació de salut o dependència extrema.

Programa de “L’ètica del quotidià en l’atenció a la dependència”.


X