Saló Cinema La Farga Star

A punt la Jornada Solidària de Star Wars Catalunya

Diumenge 21, de 10 a 19 hores

Tot a punt a La Farga Congress perquè el proper diumenge l’associació Star Wars Catalunya celebri la seva primera Jornada Solidària, per recaptar fons per a les organitzacions benèfiques amb les que col·laboren com AFANOC, Mirades que parlen (MEPC2), Projecte Pol, Hospital Sant Joan de Déu i Fundació Vilaveccia.

Durant tota la jornada de diumenge, de 10 a 19 hores, es podran veure exposicions de la feina d’Star Wars Catalunya i photocalls per poder fotografiar-se amb els membres de l’entitat.

També hi haurà activitats per a nens i adults, exposicions d’art, artistes locals fans de la saga cinematogràfica i algunes botigues exclusives on es podran comprar productes relacionats amb Star Wars.

A l’Auditori de La Farga es faran tot tipus de conferències, activitats i xerrades, a més de concursos de dibuixos, coneixements, disfresses, premis i sortejos durant tot el dia.

Star Wars Catalunya és una organització sense ànim de lucre que per primera vegada organitza un esdeveniment de caràcter solidari.

Tots els beneficis de les entrades aniran a organitzacions benèfiques. Preu: 3’00€ a les botigues o 3’50 € en línia (0’50 € per despeses de gestió) i 4’00 € el mateix dia. Venda online

Consulta el programa d’activitats


X