Kaliu Park Farga

Kaliu Park obre portes

La Farga obre aquest divendres (16h) les portes del Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet

El nou espai d’oci familiar, amb diferents atraccions per a tots els públics, s’instal·la des d’avui 2 de desembre fins el 8 de gener. La Pista de Gel, la més gran superfície d’arreu d’Europa, amb un espectacular Tobogan de Gel complementen l’oferta d’activitats lúdiques previstes.

La Farga de L’Hospitalet i AP Productions, amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet impulsen el nou Kaliu Park, Espai lúdic de Nadal de L’Hospitalet, tot un seguit d’activitats lúdiques, infantils i esportives amb els 8.500m2 de tot el recinte hospitalenc ocupats d’oci, diversió i entreteniment per a tots els públics.

A Kaliu Park trobarem des d’un rocòdrom inflable, karts ecològics, taller de maquillatge, taller de robòtica, gràcies a l’empresa hospitalenca Nubótica, un arbre màgic que parla i explica contes, un pou dels bons desitjos en un suggeridor Bosc Encantat, la Festa d’Aigües, a càrrec d’Aigües de Barcelona, entre moltes altres activitats, per convertir La Farga en un espai amb caràcter i dinàmiques pròpies durant el període nadalenc.

Pista de Gel i Tobogan Gegant

La Pista de Gel serà una de les grans atraccions del Kaliu Park. Aquesta instal·lació és una de les més emblemàtiques pistes de patinatge sobre gel urbanes d’Europa, consolidada i celebrada instal·lació d’oci familiar, que dinamitza el Nadal a la ciutat. Amb la pista de patinatge sobre gel de 1.600 m2 (amb 300m2 de pista infantil amb monitors especialitzats) tampoc no hi faltaran espectacles o fascinants exhibicions de patinatge artístic.

L’espai, que també acull l’espectacular tobogan de gel per adults, joves i nens/es arriba enguany als 50 metres de longitud i 16 d’amplada.

D’altra banda al Kaliu Park, els nens i nenes podran veure en persona el Pare Noel del 2 a al 24 de Desembre, i el patge reial de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, que des del diumenge dia 25 recollirà les cartes de totes les nenes i nens.

Obert tots els dies

L’horari previst de funcionament de la instal·lació serà de les 11 del matí a les 9 del vespre els dies feiners i fins a les 22 hores les nits de divendres, dissabtes i vigília d’una jornada festiva.

El Kaliu Park és un espai obert i d’accès lliure a tots les activitats, excepte per a la Pista de Gel. Segons la modalitat i el temps que s’esculli, s’estableixen tarifes des dels 5 fins als 12 euros per accedir a la pista de patinatge (inclou el lloguer de patins i casc) i/o el tobogan de gel. Els tiquets es podran adquirir també a www.bargelona.cat.

Les comunicacions amb el recinte firal de La Farga de L’Hospitalet són excel·lents amb estacions properes de metro de la línia 1 de la Rambla Just Oliveras o de l’Avinguda del Carrilet, l’estació de Renfe de L’Hospitalet, la de l’Avinguda del Carrilet dels FFCC o els autobusos des de Barcelona de la línia L12 (Plaça Maria Cristina) o la L52 des de la Plaça Espanya.