Kaliu Park

Kaliu Park rep més de 125.000 visitants

Edició de Kaliu Park, novament exitosa

Kaliu Park, l’espai lúdic de Nadal de L’Hospitalet, ha tornat a ser un èxit de públic i tot un referent de les festes nadalenques, no tan sols de la ciutat sinó d’arreu de Catalunya.

Més de 125.000 persones han tornat a gaudir de les activitats que ha programat Kaliu Park, amb les opcions de Kaliu Gel, amb la gran pista de patinatge i el tobogan gegant, el Circ d’Hivern, i les propostes més lúdiques i d’aventures per als més petits.

La gran pista de gel i el tobogan, de nou construïts per les empreses N-ICE i WWIP, han tingut més usuaris que altres edicions, fet que consolida aquesta opció com tot un referent dins les atraccions nadalenques.

A més la novetat d’enguany, i de compromís amb la sostenibilitat, és que WWIP ha compensat la totalitat de la seva petjada de carboni associada al funcionament de les dues màquines refredadores a Kaliu Park i ha aconseguit el certificat i el segell de Clean CO2, que acredita l’acció realitzada.

El Circ d’Hivern de Per amor a L’Hart, amb la proposta de “Circ Clean” ha tingut totes les funciones amb l’aforament esgotat, convertint-se en un dels referents culturals de Kaliu Park.

El futbol 3×3 del CE L’Hospitalet, amb molts participants, el circuit de ràpel i d’aventures, el Món de Joc i la ludoteca també han fet les delícies dels més petits que han assistit a l’espai lúdic de La Farga.

Durant la celebració de Kaliu Park també han estat bones atraccions, i molt visitades pel públic, l’espai de dansa urbana d’Street Dance Àrea, el taller de Maquillatge i les visites del Pare Noel i el Patge Reial.

La Farga de L’Hospitalet des de fa 5 anys acull aquesta proposta nadalenca, centrada en la gran pista de gel i el tobogan gegant, grans atraccions de Kaliu Park.


X