Kaliu Park 230.000

El Kaliu Park tanca amb 230.000 visitants

L’atracció nadalenca de L’Hospitalet, un èxit

El Kaliu Park, Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet, ha tancat les seves portes amb 230.000 visitants, convertint La Farga en centre d’atenció de l’oci familiar durant la festes nadalenques.

Kaliu Park ha estat la gran atracció del Nadal a L’Hospitalet amb la mítica pista de gel, el tobogan gegant i tot un munt d’activitats dirigides al públic més infantil. La pista de gel ha estat una de les grans atraccions del Kaliu Park. Una instal·lació que ja és una de les més emblemàtiques pistes de patinatge urbanes d’Europa, amb 1.600 metres quadrats, 300 m2 de pista infantil i monitors especialitzats.

A banda de la pista de patinatge sobre gel i el tobogan gegant, el Kaliu Park ens ha ofert un espai ambientat amb motius nadalencs amb rocòdrom inflable, taller de maquillatge, karts ecològics, un taller de robòtica a càrrec de l’empresa hospitalenca Nubótica, un arbre màgic, i un pou dels bons desitjos en el marc d’un bosc encantat, entre d’altres activitats.

La Farga de L’Hospitalet i AP-Productions impulsors del projecte, amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet, s’han mostrat satisfets per l’increment que ha tingut aquesta activitat, que augmentat un 10% respecte l’any passat.

El director d’AP Productions, Antonio Peral, ha explicat que la seva intenció és continuar amb la pista en els propers anys i ha destacat que en aquesta edició “s’han rebut visites de tot Catalunya, inclòs també alguns turistes allotjats a Barcelona ciutat”.