La Farga, a punt per a un 2018 de més activitat

Més de 10 grans esdeveniments entre salons, fires i congressos

La Farga Centre d’Activitats i La Farga Congress es preparen per a un 2018 ple d’esdeveniments de tot tipus, consolidant el recinte del centre de L’Hospitalet com un emplaçament clau per poder celebrar salons, fires i congressos de qualsevol característica. La versatilitat de les seves instal·lacions, amb més de 12.000m2, situen La Farga com un referent d’espai multidisciplinar de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

La celebració d’esdeveniments que han nascut a La Farga com el Saló del Cinema i les Sèries o RetroMoto Barcelona, altres ja consolidats com Japan Weekend, Creativa o el Barcelona Beer Festival i l’arribada de grans esdeveniments com el Mobile World Congress, amb el YoMo: The Youth Mobile Festival, segueixen marcant el calendari d’activitats de La Farga de L’Hospitalet.

Saló del Cinema i les Sèries. 2, 3 i 4 de febrer

Tercera edició d’aquest certamen organitzat per CinemaWorld i La Farga de L’Hospitalet, que arriba el 2, 3 i 4 de febrer amb noves propostes, 115 expositors, xerrades amb directors i actors i la tradicional jornada de Taules Rodones amb professionals del sector.

RetroMoto Barcelona. 9, 10 i 11 de febrer

El Saló de la Moto d’Època i Accessoris torna a La Farga en la seva tercera edició. En aquest esdeveniment organitzat per Eventos del Motor s’apleguen aquells aficionats a la moto clàssica. Durant el saló es fan diferents homenatges a pilot històrics del motociclisme estatal.

Parc Infantil de Trànsit. 13, 14 i 15 de febrer

La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet organitza aquesta activitat, que ocupa uns 2.000 m2, i que està adreçada als escolars de centre educatius de L’Hospitalet. Hi participaran uns 500 alumnes.

XXXI Jornades Commemoratives Dia d’Andalusia a L’Hospitalet. 24 i 25 de febrer

La Farga de L’Hospitalet torna ser escenari, un any més, dels principals actes del Dia d’Andalusia a L’Hospitalet que organitza la Federación Coordinadora de Entidades Andaluzas de L’Hospitalet.

YoMo: The Youth Festival Mobile. 27 i 28 de febrer, 1 i 2 de març

El Mobile World Congress arriba a La Farga amb el Youth Mobile Festival (YoMo). Aquest certamen està destinat a joves estudiants i és un programa inspirat per a la formació en el món de la ciència, tecnologia i tot el que envolta les matemàtiques. Les instal·lacions de La Farga Centre d’Activitats i La Farga Congress estaran a ple rendiment per acollir aquest esdeveniment internacional, present a Fira de Barcelona, i que per primer cop s’ampliarà a altres espais de la ciutat de L’Hospitalet.

Japan Weekend. 10 i 11 de març

Un clàssic de La Farga de L’Hospitalet. Tot allò relacionat amb la cultura japonesa des de la música, gastronomia, lleure, entre d’altres ho trobaràs en els més de 9.000 m2 que ofereix La Farga Centre d’Activitats per aquest esdeveniment ja consolidat.

Barcelona Beer Festival. 16, 17 i 18 de març

El Barcelona Beer Festival torna a La Farga de L’Hospitalet en la segona edició que se celebrarà a la ciutat. Els organitzadors esperen superar l’èxit que va suposar estrenar el recinte de La Farga, amb una molt bona afluència de públic, i que va poder gaudir de tot allò relacionat amb la cervesa artesana.

Concerts de Festes de Primavera. 20, 21 i 22 d’abril

La Farga Centre d’Activitats és, com cada any, escenari dels concerts multitudinaris de les Festes de Primavera de la ciutat. Properament informarem dels dies concrets i concerts previstos.

III Congrés de Serveis Socials Bàsics. 17 i 18 d’octubre

Sota el lema ‘Acompanyament professional, transformació col·lectiva’ els dies 17 i 18 d’octubre de 2018, La Farga Congress acollirà aquest espai de debat i reflexió professional organitzat pel Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya.

VeggieWorld Barcelona. 27 i 28 d’octubre

Se celebra la segona edició d’aquesta fira de l’estil de vida vegà per consumidors i professionals. Fins ara a Barcelona, els organitzadors han escollit La Farga per poder donar cabuda a la previsió de visitants i superar els més de 5.000 de l’any passat.

Creativa Barcelona. 8, 9, 10 i 11 de novembre

El Saló Creativa és dels més antics que se celebren a La Farga. El proper mes de novembre es farà la 13a edició d’aquest certament referent europeu de labors, belles arts i manualitats.

*Aquest calendari pot ser modificat a causa d’una actualització de les activitats previstes


X